Cum să porţi maroul! Idei de ţinute de toamnă!

1 71856 original jpg jpeg

Maro este una dintre culorile care devin populare în această perioadă a anului. Marii designeri folosesc această culoare în creaţiile lor în colecţiile de toamnă-iarnă de aceea vedem articole vestimentare maro oriunde ne uităm.

Există mai multe modalităţi de a purta articole vestimentare de culoare maro,dar trebuie să ştii cum s-o combini cu alte nuanţe. După ce vei vedea câteva ţinute,vei iubi maroul,care este o nuanţă caldă şi comfortabilă.Maro este culoarea versatilă,care poate fi găsită în mai multe nuanţe,de la deschise la închise. Asta înseamnă că le vei găsi pe cele care ţi se potrivesc cele mai bine. Poţi alege să porţi maro din cap şi până-n picioare dacă combini nuanţele şi materialele articolelor vestimentare. Sau,poţi alege să porţi o singură piesă vestimentară maro şi s-o combini cu alte culori.

39af8c266fc4a0525019899de607f0e7 jpg jpeg

Maroul arată foarte bine în combinaţie cu alb,negru,

,bleumarin,roşu. Pentru a arăta mereu bine,trebuie să ştii cum se poartă această culoare pentru a evidenţia ce este mai bun,chiar dacă alegi accesorii sau haine clasice,dar care sunt de bun gust.

Cel mai simplu mod prin care poţi purta maroul este prin alegerea unui palton. De asemenea,la fel de bine merge şi încălţămintea de aceeaşi culoare sau unele negri sau gri. Dacă nu,optează pentru purtarea de accesorii maro,cum sunt eşarfa,pălăria sau geanta.

b60d98b6b313c49a3ab726604a3fde3e jpg jpeg

este una dintre culorile prezente pe articolele vestimentare cu imprimeu leopard,aşadar,dacă nu ai încălţăminte ca cizmă sau gheată maro,poţi alege să porţi un pantofi cu toc de acest model.

Un alt articol vestimentar care se poartă toamna şi iarna este pantalonul. De asemenea,este cel care ne scoate mereu din încurcătură,mai ales atunci când ne grăbim şi nu avem timp să ne gândim cu ce să ne îmbrăcăm.

3684d7f6be458a6bb346e85979646055 jpg jpeg

Şi nu trebuie să uităm de vesta de fâş şi de cea de blana. Ea este un must-have al toamnei,când temperaturile sunt scăzute.

maro o poţi lua la o ţinută formată dintr-o pereche de blugi skinny,o cămaşă şi un pulover gri.

99ab151cf472bb6167125da7d16d04c5 jpg jpeg

Credite foto:www.fashionsy.com



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg