Pantaloni drepţi? Uite ce pantofi merg cu aceştia!

1 66737 original jpg jpeg

Schimbă-ţi pantofii pe măsură ce te îndrepţi de la zi la seară, deci de la casual la elegant. Pantalonii drepţi sunt renumiţi pentru că pot fi purtaţi cu uşurinţă, la mai multe ocazii. Uite ce trebuie să faci!

Dacă îţi doreşti un look clasic,pentru la birou,deci cu o ţinută simplă,asociază-ţi pantalonii drepţi cu o pereche de mocasini din piele  sau cu unii cu toc mediu.

Alege să porţi un dres sau nişte şosete subţiri de nylon,care să se potrivească cromatic cu pantofii tăi.Şi cu cât sunt acestea mai subţiri,cu atât vei obţine un look mai casual.

În cazul în care pantalonii tăi sunt dintr-un bumbac subţire sau din nylon,varianta cea mai potrivită de pantofi ar fi o pereche de balerini joşi,comozi.

Optează pentru nişte ghete până la gleznă în timpul lunilor de iarnă. Asigură-te că pantalonii tăi vin bine peste încălţări şi nu purta unii extrem de strâmţi,pentru că astfel marginea ghetelor va fi vizibilă. De asemenea,ai grijă ca şosetele tale să fie colorate drăguţ şi să se asorteze cu restul ţinutei tale. Când te aşezi,pantalonii se ridică un pic şi deci şosetele sau dresul tău va fi vizibil. Fii atentă la astfel de detalii!

Alege ceva comod,din pânză,pentru zilele în care trebuie să mergi mult pe jos şi nu trebuie să fii îmbrăcată prea oficial.

Dacă vrei să creezi impresia de picioare şi mai lungi,asortează-ţi pantofii la culoarea pantalonilor tăi.

Păstrează în minte că negrul şi maroul sunt cele mai uşor de purtat culori,atunci când vine vorba de pantaloni. Pentru un look ceva mai sofisticat,alege pentru cureaua ta aceeaşi culoare cu cea a pantofilor.

46cf668fccfc7e3d460a82ac59fdc75d jpg jpeg


Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg