Pulovere în tendinţe, pentru acest sezon

1 65429 original jpg jpeg

Hainele şi accesoriile de iarnă sunt numeroase şi în tendinţe care mai de care mai interesante. Te poţi inspira şi din modelele pe care ţi le propunem în cele ce urmează!

În fiecare anotimp,designerii îşi pun imaginaţia la treabă şi creează modele de haine care să se potrivească gusturilor vestimentare ale momentului,chiar şi pentru cei mai pretenţioşi clienţi.

Culorile de sezon,detronate

Afară e frig,ceaţa pluteşte peste tot şi o nuanţă de cenuşiu abundă în ţinuta de serviciu. Este scuza perfectă ca să te îngropi într-o culoare uniformă. În plus,deoarece este frig,te-ai obişnuit să găseşti de cumpărat pulovere în culori neutre sau rezervate cum ar fi negru,maro,bleumarin,violet închis. Până la un punct,acestea merg de minune. Dar nu-i aşa că-ţi lipseşte o pată de culoare care să-ţi însenineze ziua şi starea de spirit?

b9535285a8c3420e0e216ee2a0c8eea5 jpg jpeg

Modele inovatoare de pulovere

Ei bine,urmează şi vestea bună. Colecţia de toamnă-iarnă 2011 se îndepărtează de modelul clasic şi-ţi propune câteva modele inovatoare. Puloverele sezonului abundă în nuanţe luminoase ca purpuriu,portocaliu neon,violet,albastru deschis şi altele. În plus,aceste tonuri pot veni in combinaţii îndrăzneţe. De asemenea,se caută puloverele cu imprimeuri şi chiar franjuri.

5910d27e31e30e327949582d3543c70d jpg jpeg

Ce materiale să alegi

Puloverele care se poartă în această iarnă sunt făcute din materiale semitransparente şi tricotate,cu ochiuri medii sau marii. În funcţie de gusturi şi de ceea ce vrei să pui în evidenţă,se poartă modelele foarte scurte,cât şi cele lungi,cu laterale. Decolteurile nu mai sunt la modă,ele au fost înlocuite cu gulere semirulate sau strânse pe gât.

4278b75cd66db64f4935ee9eec800e35 jpg jpeg


Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg