Se poartă vintage!

1 65306 original jpg jpeg

Stilul vintage, dacă te decizi să-l adopţi, este unul curat şi clasic, aşa că nu ai cum să exagerezi. Totul este să păstrezi o notă simplă! Poartă o singură piese vestimentară de acest tip, pentru a evita asorteurile 100%. Regula este să foloseşti un obiect vintage şi restul noi.

Dacă ai o cămaşă vintage,poart-o cu o fustă nouă,midi,sau cu o pereche de jeanşi comozi. În momentul în care te decizi să porţi vintage din cap până în picioare,s-ar putea să obţii un look uşor “trecut”,decât unul fashion.

Ai fost atentă la vedete? Acestea obişnuiesc să  poarte bijuterii şi pantofi noi,atunci când etalează vreo rochie vintage. Ia-le exemplul!

Te-ai decis să comanzi ceva on-line? Ai mare grijă la măsuri! De-a lungul vremii,acestea se schimbă şi chiar dacă pe etichetă vei găsi înscrisă mărimea ta,se poate să nu-ţi vină.

De aceea este bine să te măsori cu un centimetru de croitorie şi să confrunţi dimensiunile,cu cele afişate la descrierea produsului.

Hainele care-ţi vor veni mari,te vor face să pari masivă şi neatractivă! Şi iarăşi,dacă haina este prea strâmtă,îţi va scoate la iveală toţi colăceii sau zonele cu care nu te prea mândreşti.

Nu e de glumit! Dacă ai păţit asta,mai există şi varianta retuşurilor la croitorie,însă nu te baza pe asta! Poţi strica piese incredibile cu astfel de retuşuri!  

Când vrei să accesorizezi,regula este simplă:optează pentru piese în culori neutre,care să nu îndepărteze atenţia de la piese central a ţinutei. Poartă pantofi în culori nude şi coliere ori brăţări aurii. Nu încărca!



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg