Sfaturi de modă de la Victoria Beckham

1 81082 original jpg jpeg

Stilul vestimentar al Victoriei Beckham este apreciat de femei din întreaga lume, motiv pentru care creatoarea de modă a dezvăluit câteva secrete pentru fanele ei. Iată care sunt sfaturile ei!

1. Victoria Bechkam spune că stilul vestimentar trebuie să fie confortabil, atemporal şi personal. El trebuie să te definească, dar fără exagerări. Modul în care te îmbraci trebuie să te facă să te simţi încrezătoare.

2. Victoria Beckham spune că o femeie trebuie să investească într-o pereche bună de blugi, o jachetă, o cămaşă albă şi o rochie pe care să te poţi baza oricând. Rochia trebuie să fie una pe care să o  porţi seara, care trebuie să fie exact pe gustul tău.

3. Întrebată ce sfaturi de styling oferă unei mamei ocupe, a spus că o pereche de ochelari este accesoriul care-ţi ascunde oboseală. De asemenea, investeşte într-o geantă elegantă şi de calitate, dar suficient de mare pentru a pune în ea toate lucrurile de care au nevoie.

4. Victoria spune că o femeie trebuie să vadă tendinţele modei în funcţie de cum este ea. Creatoarea de modă este de părere că prin ceea ce porţi trebuie să te simţi confortabil. Ea mai spune că o femeie trebuie să investească în piese vestimentare cheie, pe care le poate purta de la un sezon la altul.

5. Victoria a mai spus că rochia este articolul vestimentar care poate fi îmbrăcat la aproape orice. „Fie că este vorba de zi sau de noapte, indiferent dacă mergi la birou sau la o întâlnire seara, cu o rochie nu vei da greş niciodată”, a spus creatoarea de modă pentru Newstracklist.com.

6. Pentru o ieşire în oraş cu soţul, tinuta perfectă ar fi o rochie. Rochia aceea care te face să te simţi încrezător şi sexy. Cred că e important să te simţi sexy pentru tine şi nu doar pentru partenerul tău. Şi ştii, bărbaţii apreciază o femeie îmbrăcată într-o rochie.

7. Victoria spune că accesorizarea ţinutei trebuie să fie simplă. O geantă, o pereche de ochelari şi una-două bijuterii minimaliste sunt suficiente. O ţinută trebuie să fie destul de simplă.

8. Sfatul pe care Victoria Beckham îl dă fiicei sale şi femeilor din întreaga lume este următorul: ”Apreciaţi-vă şi iubiţi-vă. Nu uita să nu trebuie să te îmbraci pentru nimeni. Îmbracă-te aşa cum îţi place, doar să te simţi bin şi ca să te simţi ca cea mai bună versiune a ta”.



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg