Vesta de blană te scoate în evidenţă

1 50757 original jpg jpeg

Vesta de blană, pe cât este de călduroasă şi confortabilă, pe atât de purtată ar trebui să fie în sezonul rece. Nu doar că se numără printre must have-urile iernii, dar este o piesă vestimentară uşor de asortat.

Vestele de blană în culori clasice,precum alb,negru,gri sau maro se potrivesc de minune cu blugii skinny în combinaţie cu cizmele UGG. De asemenea,dacă îţi place stilul clasic,optează pentru o cămaşă bărbătească,o pereche de cizme de călărie şi nu uita de accesoriile voluminoase. Pe de altă parte,în cazul în care vrei să ai un aer elegant,poţi asorta vesta de blană cu o rochiţă din caşmir,iar în ceea ce priveşte încălţămintea,optează pentru pantofii sau cizmele cu toc.

Pentru acest stil vestimentar optează chiar şi vedetele,asortând minunata vestuţă de blană în diferite feluri,care contribuie la crearea unui look perfect. Aşadar,nu mai sta pe gânduri şi mergi să-ţi achiziţionezi o vestă din blană artificială sau chiar naturală,dacă bugetul îţi permite. Astfel,nu doar că vei fi trendy,dar te vei bucura şi de confortul pe care această piesă vestimentară ţi-l oferă.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg