După ce Andreea Bălan a confirmat divorţul de George Burcea, tatăl actorului l-a atacat şi a făcut noi declaraţii.

„Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are şi el familie, copilaşi. Munceşte mult şi asta face George cu banii câştigaţi? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, a spus Nelu Burcea pentru impact.ro.

Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

De asemenea, el a mărturisit că deşi cei doi se afişau împreună zâmbitori, aceştia aveau mari probleme în relaţia de cuplu.

„Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înţelegătoare şi permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (că s-a drogat), sper să vă daţi seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine’, a mai menţionat Nelu Burcea.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

Deşi cei doi n-au făcut încă declaraţii oficiale, divorţul ar fi iminent, iar artista este în stare de şoc: 'Andreea este şocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă şi nu înţelegea de ce, acum îşi dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, aşteaptă să se aşeze lucrurile', au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul soţilor Burcea – Bălan.