În testul de mai jos, elaborat de mai mulţi psihologi specializaţi în relaţiile de cuplu, poţi afla ce te împiedică să ai o relaţie fericită. Primeşte imaginea şi vezi ce ai observat prima dată în ea.

Citeşte şi: Top 3 cele mai sexy femei în pat. Zodia Berbec este pasiunea întruchipată

În funcţie de percepţia ta asupra fotografiei, iată interpretarea care ţi se potriveşte, potrivit relatii.net:

1. Omul legat

Dacă ţi-a atras atenţia bărbatul, înseamnă că Eu-l tău interior este într-un conflict constant. Şi nu neapărat eşti în conflict cu lumea. Mai degrabă, te lupţi cu tine. Din acest motiv, trebuie să te iubeşti. Să te accepţi aşa cum eşti, să-ţi accepţi punctele tari şi cele slabe, precum şi tot ceea ce este între ele.  Odihneşte-te de toate conflictele. Nu te mai certa, acceptă-te şi iubirea te va găsi cu siguranţă.

2. Gardul

Dacă ţi-a atras atenţia gardul, problema ta este că nu te poţi deschide celor din jur. Dacă nu vei avea curajul să te deschizi, rişti să pierzi şansa de a întâlni adevărata iubire. Este clar că în acest fel încerci să te protejezi. Dar construind ziduri în jurul tău, nu numai că te vei izola de ceilalţi, ci te vei zidi în ele.

Este uşor să pui un scut, dar este mult mai greu să-l elimini. Aşadar, începe cu paşi mici: de exemplu, încearcă să cunoşti oameni noi. Dacă nu-ţi asumi riscul, atunci în adâncul sufletului poţi rămâne singur până la sfârşitul vieţii.

Citeşte şi: Femeile din zodiac Rac, printre cele mai bune soţii. O ai acasă? Preţuieşte-o toată viaţa

3. Barca

Dacă ai observat barca, eşti persoana care stabileşte standarde înalte pe care nimeni nu le poate atinge. Acesta este principalul tău defect.

Da, e bine să ştim ce dorim de la o relaţie, pentru ca mai târziu să nu ne mulţumim cu mai puţin decât merităm. Dar, din cauza scrupulozităţii excesive şi stricteţii faţă de defectele altora, rişti să treci cu vederea calităţile care vor acoperi părţile slabe.

Desigur, vrei să creezi o familie fericită, să-ţi faci o carieră incredibilă şi să întâlneşti un partener care să iubească aceleaşi lucruri ca şi tine. Dar, din cauza solicitărilor prea mari, poţi pierde legătura cu realitatea şi să nu mai înţelegi ce este iubirea adevărată.

Continuă să-ţi urmezi visul şi să stabileşti standardele necesare celor pe care îi vezi ca potenţiali parteneri. Dar ţine cont de faptul că, cerinţele mari te pot împiedica să întâlneşti iubirea la care visezi atât de mult.

4. Craniul

Obiceiul de a controla şi a-ţi face griji pentru tot – este defectul care îţi distruge relaţia romantică. Îţi faci griji şi îţi pasă prea mult de toate. Precauţia nu-ţi permite să vezi toată frumuseţea vieţii, inclusiv frumuseţea relaţiei cu partenerul.

În viaţa de zi cu zi, vigilenţa poate fi destul de utilă. Dar în cazul unei relaţii de dragoste, dacă nu poţi depăşi dorinţa de a controla totul, rişti să pierzi multe lucruri. În acelaşi timp, nu trebuie să-ţi ascunzi fricile de persoana iubită. Fii sincer cu ea – asta te va ajuta să te apropii şi mai mult.