Iată care sunt cele 5 zodii care scot pe oricine din minţi cu încăpăţânarea lor, potrivit zodiata.com

Berbec

Ocupă primul loc în acest top pentru că încăpăţânarea lui e nativă şi nu dispare niciodată, chiar şi când vorbim de lucruri banale. Te poate duce pe culmile disperării dacă îi dai şansa, pentru că aşa sunt berbecii. Pur şi simplu nu ai ce să-i faci… poate doar să îi atragi mereu atenţia şi să îi explici zilnic că în viaţă e bine să mai facă şi compromisuri.

Citeşte şi: Top zodii care mint precum respiră. Dragi Berbeci, sunteţi pe listă!

Rac

Chiar dacă nu par, racii sunt foarte încăpăţânaţi şi ştiu asta, în adâncul sufletului lor. Pur şi simplu nu le plac compromisurile şi vor ca toate lucrurile să fie pe placul lor, întotdeauna. Pentru ei, situaţia nu prea e niciodată gri – e fie albă, fie neagră.

Leu

Este pe locul trei în topul zodiilor încăpăţânate, chiar dacă un nativ leu nu va reunoaşte niciodată că asta e o trăsătură a personalităţii sale. De obicei ei sunt persoane foarte vesele şi te simţi bine în preajma lor, dar până la un punct. Când încăpăţânarea lor intră în ecuaţie, pur şi simplu îţi vine să fugi mâncând pământul.

Capricorn

La capricorni încăpăţânarea e cumva pozitivă. Adică ei nu au această trăsătură de personalitate chiar tot timpul, ci mai degrabă atunci când îşi propun să realizeze ceva, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

Citeşte şi: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. 4 zodii care cunosc fericirea absolută în octombrie

Peşti

E imposibil ca un nativ din peşti să nu te fi exasperat măcar o dată până acum. Partea cea mai proastă a încăpăţânării lor e că nici măcar nu ţin cont de părerile altora. Chiar dacă zece oameni îi spun unui nativ din peşti că nu are dreptate, încăpăţânarea sa îl va face să aleagă tot propria-i variantă, chiar dacă el e oarecum conştient de faptul că face o alegere greşită