Specialiştii feng shui ne spun că tehnicile nu au succes dacă cel care le iniţiază nu crede cu adevărat în ele şi dacă nu sunt dublate de un efort real în câştiga mai mulţi bani.

Uşa de la intrare

Pentru a atrage energia prosperităţii e necesar ca uşa de la intrare să fie una trainică. Trebuie să te asiguri că aceasta nu are niciun fel de defecţiune, nu scârţâie şi nu are în apropiere vreun coş de gunoi.

O casă aerisită

Dacă ai obiceiul de a păstra lucuri vechi de care nu mai ai nevoie, dar le ţii fiindcă nu poţi renunţa la ele, e timpul să o faci acum. Prosperitatea, ne spun regulile feng shui, pătrunde doar în spaţiile în care găseşte loc.

Pregăteşte zona banilor

Într-o anumită zonă din orice casă există şi o zonă a abundenţei. De regulă, aceasta se află în locul în care de obicei ne gestionăm resursele financiare. Ei bine, această zonă trebuie să fie foarte bine îngrijită. E recomandat ca biroul sau orice alt obiect de mobilier să fie din lemn pentru că, după cum bine ştim, lemnul este simbolul banilor şi al prosperităţii. Include în decor şi albastrul, simbolul apei, care ajută lemnul să crească. Poţi folosi şi tablouri, oglinzi şi plante care simbolizează prosperitatea.

Simboluri ale bogăţiei

În feng shui există multe simboluri despre care se spune că atrag bogăţia. Vaporul prosperităţii este unul dintre ele, precum şi obiectele galbene care imită aurul. O altă culoare a prosperităţii este violetul. O poţi folosi în picturi, covor sau alte obiecte de decor.

Simbolul peştelui

Amenajează biroul de acasă cu un acvariu feng shui pentru a atrage chi-ul prosperităţii. De asemenea, poţi folosi simboluri şi imagini cu peşti cum ar fi un ceas în formă de peşte, o perdea de duş cu peşti imprimaţi sau lenjerie de pat cu peştişori.

Cristalele abundenţei

Citrinul este cristalul renumit în feng shui pentru atragerea prosperităţii. Se spune despre acesta că ajută la creşterea încrederii în sine, dar şi că un astfel de cristal atrage bogăţia în casă.

Sursa foto: completewellbeing.com