După ce s-a spus că celebrul creator de modă se află în stare gravă, în spital, după ce a fost operat de urgenţă în Turcia, o prietenă a rupt tăcerea şi a oferit detalii neştiute despre Cătălin Botezatu. 
 
O apropiată a celebrului designer vestimentar a postat pe Facebook un mesaj, în care îi linişteşte pe toţi prietenii şi fanii lui cătălin Botezatu. Se pare că acesta se recuperează şi va fi bine. Medicii încă nu au oferit informaţii oficiale în legătură cu starea lui.
 
„În urma telefoanelor primite am înţeles că circulă o ştire despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu ştiu de unde a apărut ştirea şi care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puţini oameni care ţin legătura cu medicii care se ocupă de el şi ştiu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiaţi lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuţii lui care m-au asaltat cu mesaje, fireşti şi de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine şi o să fie foarte bine!”, a scris Monica Vlad, apropiata lui Botezatu, pe Facebook, potrivit stiritv.ro. 
 
Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia
 
Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună. 
 
„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.
 
„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.