10 case din ţări diferite decorate în stilul scandinav

1 72334 original jpg jpeg

Stilul scandinav, cu accente locale, devine proaspăt indiferent unde trăieşti. Cu mult timp înainte ca brandul IKEA să devină atât de cunoscut, Suedia, Danemarca şi Norvegia erau renumite pentru priceperea loc la amenajare. Cu simplitatea sa, acest stil atrage propritarii de case.

CasoTeca îţi prezintă 10 case din ţări diferite decorate în stilul scandinav.

10 proprietari au decis să meargă pe stilul scandinav. Doar că,stilul a fost adaptat regiunii unde se află locuinţa.

Suedia

Stilul scandinav este caracterizat prin utilizarea unor culori şterse sau chiar a albului,atât pe pereţi,cât şi pe pardoseli. Aceasta este o reacţie la iernile lungi,cu doar câteva ore de lumină naturală. Cheia acestui stil este să reduci ornamenetele la minimum, în timp ce lemnul şi alte materiale naturale dau viaţă spaţiului. În această casă suedeză,designerul a realizat un aspect curat,minimalist,care este,de asemenea,cald şi plăcut.

Danemarca

Această casa daneză este dramatic diferită,stabilind un contrast cu mobilier de culoare închisă şi dulapuri împotriva paletei tradiţionale în tonuri pal. Combinate cu pereţi din lemn rustic,un tavan alb elegant şi o scară texturală,aceasta este o abrodarea interesantă a stilul tipic scandinav.