Bluza cu volane în trei ţinute la modă

1 47351 original jpg jpeg

Feminină şi foarte sexi, bluza cu volane este din nou la mare căutare. Iată ce transformări a suferit şi cu ce o poţi asorta, pentru o ţinută în vogă.

Cu o fustă cu talie înaltă

Dacă vrei o ţinută foarte feminină şi elegantă,optează pentru o cămaşă cu volane pe piept,pe care să o asortezi cu o fustă cu talie înaltă.

Cămaşa va da impresia de bust generos,iar fusta îţi va sublinia talia şi va da impresia unei siluete mai înalte şi suple. Alege accesoriile potrivite şi o pereche de pantofi cu toc sau de balerini.

Cu o pereche de pantaloni evazaţi

Pentru o ţinută lejeră şi foarte şic,poartă cămaşa cu volane cu o pereche de pantaloni uşor evazaţi. Dacă ai şoldurile late,acest model te avantajează,deoarece armonizează silueta.

Optează pentru o cămaşă într-o culoare intensă şi pentru o pereche de pantaloni într-o nuanţă neutră. Pantofii cu toc mediu se potrivesc de minune la această ţinută.

Cu o fustă–pantalon în pliuri

Designerii au pus accent în acest sezon pe volume. Alege şi tu o cămaşă cu multe volane,pentru o apariţie romantică şi sexi,pe care să o combini cu o fustă-pantalon sau cu una în pliuri sau pe cloş.

Aceste modele dau volum şoldurilor,pentru un posterior seducător şi picioare feminine. Alege sandalele cu barete şi o curea subţire pentru a-ţi sublinia talia.