Cum să ai mai mult spaţiu în casă

1 60679 original jpg jpeg

Cu cât locuieşti mai mult timp într-un loc, cu atât mai multe lucruri vei aduna de-a lungul timpului. Dacă spaţiul de convieţuire îţi este limitat, este important să-ţi organizezi lucrurile, pentru a nu-ţi încărca şi mai tare casa.

Utilizează rafturile bibliotecii

Biblioteca îţi permite să stochezi o colecţie impresionantă de cărţi,reviste şi fotografii. Alege două rafturi şi pune în coşuri  sau cutii viu colorate fotografiile sau revistele,pentru a le avea mereu la îndemână. În cazul în care bibliotecaeste aproape de biroultău,utilizează un raft sau două pentru a stoca lucrurile de care ai nevoie la birou:creioane,pixuri,hârtie,capsatoare şi blocnotesuri.

Foloseşte coşuri de diferite forme şi mărimi

Coşurile,indiferent de culoarea şi de mărimea lor,sunt un mod decorativ de a stoca o serie de elemente,cum sunt lemnele pentru foc,fructele proaspete sau creioanele colorate.

Depozitează-ţi alimentele în recipiente

Fiecare vrea ca în bucătărie să aibă cât mai mult spaţiu. Una dintre soluţiile cheie este folosirea recipientelor pentru stocarea alimentelor de bază,cum sunt cerealele,pastele,zahărul,făină,cafeaua şi ceaiul. Poţi opta pentru cele din sticlă sau ceramică,pe care le poţi aşeza pe o etajeră sau pe un raft.

Amenajează-ţi şifonierul

Şifonierul este unul dintre spaţiile cele mai aglomerate din casă. Pentru a găsi cât mai repede un articol vestimentar apelează la rafturi,puse pe diferite niveluri,cârlige pentru pălării şi cravate şi coşuri pentru genţi.

Arajează-ţi documentele

Dacă obişnuieşti să lucrezi acasă,este bine ca pentru a nu împânzi în toată casa documentele de la serviciu să le depozitezi într-un mic dulap,pe care îl poţi plasa chiar în apropierea biroului personal. Totodată,dacă nu ai suficient spaţiu poţi pune un raft deasupra biroului şi-ţi poţi lăsa acolo toate documentele.



Recente

Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg