PRACTIC Cum să faci curat în casă în 15 minute

1 47710 original jpg jpeg

Musafirii trebuie să intre pe uşă din clipă în clipă, iar tu ai avut o zi plină şi nu ţi-a mai rămas timp pentru o curăţenie temeinică. Nu-i nimic! Din câteva mişcări, poţi transforma casa într-un loc primitor şi confortabil.

Articole pe aceeaşi temă:Idei pentru o casă veselă şi luminoasă,Cum scapi de mirosurile neplăcute

Lista de lucruri necesare e foarte scurtă,ieftină şi... practică:lichid universal pentru curăţat,lavetă uscată,înălbitor,o lumânare parfumată sau un spray de cameră şi un sac menajer. După îndeplinirea celor trei paşi simpli,locuinţa ta va fi gata să primească oaspeţi.

Pasul 1:elimină (5 minute)

Conform acestei „reguli menajere”,tot ce este sau pare să fie în plus trebuie să iasă din câmpul vizual. Prin urmare,pune broşurile,scrisorile,facturile şi alte documente care s-au strâns pe dulap ori în alte locuri într-un sertar. Revistele şi ziarele pot să rămână la vedere,răsfirate „ordonat”,pe măsuţa din sufragerie. Goleşte coşul de gunoi,spală vasele şi eliberează masa din bucătăriede căni,pahare,alimente. Şterge apoi cu o lavetă umedă suprafeţele mari şi gresia. Pont:ia un sac menajer şi mergi cu el din cameră în cameră. Umple-l cu tot ce este de prisos.

Pasul 2:organizează (5 minute)

Întrucât e foarte probabil ca musafirii să folosească baia,ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra acestei zone. E simplu,cu lichidul pentru curăţat şi înălbitorul cureţi chiuveta,cada şi toaleta. Asigură-te că este hârtie igienică şi adu prosoape curate. Eliberează fotoliile şi canapeaua,ca să aibă un aspect confortabil. Şterge praful cu o lavetă uscată în locurile vizibile. Pont:aşază o lumânare parfumatăpe măsuţa de cafea.

Pasul 3:ascunde (5 minute)

Când intri într-o cameră ce pare aerisită,spaţioasă,ai o senzaţie de relaxare. În holul de la intrare,ca să faci loc în cuier şi la încălţăminte,aşază în şifonier hainele pe care nu le îmbrăcaţi şi într-un dulap pantofii şi cizmele. Ia hainele şi accesoriile rătăcite prin sufragerie,cutiile de carton cu diverse obiecte,jucăriile copiilor lăsate în dezordine,tot ce ţi se pare că-ţi stă în cale. Pont:fă aprovizionarea cu papuci de casă pentru musafirii care vor avea nevoie de ei.



Recente

faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg