Decoraţiuni din frunze uscate

1 65373 original jpg jpeg

Decorarea casei este una dintre activităţile preferate de orice femeie. Iar toamna oferă o multitudine de idei pentru decorarea casei cu frunze uscate.Iată câteva idei utile.

Decorarea casei este una dintre activităţile preferate de orice femeie. Iar toamna oferă o multitudine de idei pentru decorarea casei cu frunze uscate. Ceea ce este incredibil este faptul că nu este nevoie să cheltuieşti prea mulţi bani cu decorarea în pas cu toamna. Iată câteva idei de decoraţiuni din frunze uscate.

Poţi să faci simţită prezenţa toamnei în casă cu decoraţiuni din frunze,care să atârne pe lustră,eventual deasupra mesei. Ai nevoie de câteva sfori subţiri,pe care să prinzi 4-5 frunze uscate frumos colorate. Prinde sforile de obiectul de iluminat din hol sau bucătăriei,deasupra mesei de prânz.

Decoraţiuni din frunze uscate – lumânări îmbrăcate în frunze uscate

Dacă vrei să creezi o atmosferă cât mai în tandem cu vremea de afară,nu ezita să îmbraci cât mai frumos lumânările din casă cu frunze uscate. Acestea dau un aspect foarte plăcut,iar lumina care se va crea este deosebită.

Umple-ţi casa cu decoraţiuni din frunze,pe care să le pui frumos în vaze de diferite dimensiuni. Frunzele roşiatice sunt senzaţionale şi merg cu orice fel de mobilier.

O faţă de masă,care să aibă şi câteva frunze uscate poate face masa mult mai plăcută. Adună cele mai frumoase frunze uscate,ai grijă să fie cât mai colorate. Apoi,lipeşte-le pe marginea feţei de masă. Efectul este garantat,toată lumea se va bucura de toamnă.

O altă decoraţiune foarte simplu de făcut sunt beţele cu frunze uscate pentru vazele înalte. Ia câteva beţe frumos netezite şi lipeşte ici colo frunze uscate. Apoi,pune decoraţiunea într-o vază înaltă. Aceasta poate sta pe birou sau chiar pe masa din sufragerie.

Poţi face un colţişor de toamnă în casă,folosind o farfurie mare de lemn,pe care să aşezi aleatoriu câteva frunze uscate foarte frumoase. În mijlocul lor,pune 3 lumânări mici sau una mai mare şi bucură-te seara înainte de culcare de lumina produsă de culori.

Decoraţiuni din frunze uscate – decorează bucătăria de toamnă cu câteva frunze

Poţi decora bucătăria de toamnă,alegând frunze uscate frumoase şi alte elemente de toamnă,pe care să le legi frumos pe sfori. Sforile se atârnă în bucătărie în locurile deschise. Se va crea o atmosferă foarte rustică şi prietenoasă în casă.

Dacă vrei decoraţiuni simple pentru cină,cumpără câteva lumânări mai mari albe simple şi leagă în jurul lor cu o sfoară 1-2 frunze uscate. Le poţi pune pe un vas simplu de lemn sau le poţi întinde prin toată casa.

Dacă ai un colţ gol şi vrei să umpli cu ceva spaţiul,ia câteva frunze uscate şi lipeşte-le sclipici pe ele. Apoi,pentru leagă fiecare frunză cu un şnur fin şi lasă-le să atârne frumos în acel colţ. Şi ca să fie un decor şi mai frumos,pune 2-3 tărtăcuţe pe o masă în colţ,alături de un bol cu mere şi pere.

Tablourile cu rame aurii sau argintii se potrivesc de minune cu o frunză vopsită în auriu sau argintiu în mijloc. O decoraţiune simplă,ce se potriveşte oriunde în casă.

Decoraţiuni din frunze uscate – idei pentru a decora dormitorul cu frunze uscate

Dacă vrei o decoraţiune pentru dormitor,ia câteva frunze uscate de diferite dimensiuni şi lipeşte-le cât mai bine pe interiorul unei veioze cu abajur din material transparent. Seara,când vei aprinde lumina,frunzele se vor vedea foarte romantic.

Când ai musafiri şi vrei să-i surprinzi,poţi face decoraţiuni pentru tacâmuri folosind frunze de toamnă. Leagă frumos tacâmurile,alături de şervet şi frunze uscate frumos colorate. Efectul va fi unul deosebit. Poţi,de asemenea,să înveleşti şervetul în frunze mari frumos colorate.

O altă idee de decoraţiune este să îmbraci la mijloc sticlele devin din casă cu câteva frunze uscate. Apoi,leagă-le cu o sfoară şi oferă-le cadou. Merg foarte bine şi la o masă specială în familie.