Idei creative cu frunze uscate. 7 lucruri minunate, de făcut în familie

1 71155 original jpg jpeg

Toată lumea îşi aduce aminte cu drag de zilele cu soare ale toamnelor copilăriei, când în grămezile de frunze uscate şi frumos colorate se aruncau copiii fericiţi. Şi foarte probabil toţi am avut tentative de a face lucruri creative cu frumoasele frunze de toamnă.

Toată lumea îşi aduce aminte cu drag de zilele cu soare ale toamnelor copilăriei,când în grămezile de frunze uscate şi frumos colorate se aruncau copiii fericiţi. Şi foarte probabil toţi am avut tentative de a face lucruri creative cu frumoasele frunze de toamnă.

Aşadar,de ce să nu transformăm zilele de toamnă într-o bogată activitate de familie,venind cu idei creative cu frunze uscate. De altfel,aceste activităţi pot fi un antrenament excelent pentru perioada cea mai frumoasă din an,în care decoraţiile nu trebuie să lipsească,Crăciunul. Iată ce poţi face,alături de familie,cu frunze uscate de toamnă.

Idei creative cu frunze uscate – decoraţiuni pentru exterior

Decoraţiuni exterioare pentru uşi. Toamna ne bucură cu culorile ei superbe,de care trebuie să profităm. Câteva frunze uscate de toate culorile,împletite frumos într-o coroniţă de pus la uşă este de un mare efect,mai ales dacă stai la casă. Se pot adăuga conuri de brad sau fructe de sezon din plastic. De altfel,munca se poate uşura dacă se lipesc frunzele pe o bucată de carton în formă de coroniţă. Castanele sau ghindele sunt de mare efect la aceste coroniţe.

Felicitările făcute manual sunt cel mai frumos semn de dragoste,iar copiii se vor bucura enorm să facă felicitări bunicilor sau chiar şi prietenilor. Bucuraţi-vă amicii şi rudele cu felicitări de toamnă. Pentru cei care se căsătoresc toamna,invitaţiile cu frunze uscate de toamnă pot fi ceva unic.

Dacă îţi place să ai mereu flori în vază,toamna acestea pot fi înlocuite fără probleme cu frunzele uscate de toamnă. Poţi lua crengi întregi cu frunze uscate,pune-i pe cei mici să facă buchete frumoase,iar casa va arăta incredibil. Aproape orice poate fi decorat cu frunze de toamnă,însă poţi să faci o masă specială în familie,unde paharele şi şervetele să fie frumos decorate cu acestea. Puneţi câteva lumânări pe frunze uscate şi veţi avea o masă bogată şi frumos colorată de toamnă.

Idei creative cu frunze uscate – tablouri şi rame cu ajutorul frunzelor de toamnă

Câteva frunze uscate frumos aşezate şi puse într-o ramă pot face un tablou de toamnă deosebit. Copiii se vor bucura să inventeze tot felul de figurine cu frunze uscate,aşa că îşi pot decora camerele de toamnă. De la fluturi din frunze la tot felul de animale,tablourile pot fi adevărate opere de artă pentru cei mici.

Pentru cei mai mari şi nu numai,o ramă din frunze uscate este perfectă pentru a pune poza preferată la vedere,pe birou. Iar dacă există un artist în casă,pictura pe frunze de toamnă înrămată frumos este o activitate foarte plăcută. Aceste tablouri pot reprezenta cadouri inedite.

Idei creative cu frunze uscate – pictură cu frunze uscate de toamnă

Altă activitate foarte plăcută pentru cei mici este să înmoaie frunzele uscate de toamnă în diferite culori,apoi să creeze tablouri. De altfel,copiii pot pune amprenta unei frunze pe tricoul preferat sau pe ghiozdan. Poate fi o activitate neplăcută pentru părinţi,dar copiii sigur se vor distra.

O altă idee la fel de interesantă de făcut în familie este crearea unui banner din frunze de toamnă. Se aleg cele mai frumoase frunze şi se leagă de o sfoară. Acestea pot fi atârnate la ferestre,la uşi sau chiar deasupra şemineului. Apartamentul va arăta ca o căsuţă din poveşti.