Extrem de îndrăzneaţă de când s-a alăturat echipei de la ”Vorbeşte Lumea”, Viviana Sposub a făcut publice mai multe imagini în care apare îmbrăcată extrem de sexy. 
 
“Când începe toamna mă apucă nostalgia... Aşa că să înceapă seria pozelor din vacanţa de vară”, a scris ea în dreptul imaginilor extrem de sexy. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când începe toamna mă apucă nostalgia... Aşa că să înceapă seria pozelor din vacanţa de vară! 😂🌴

A post shared by Viviana Sposub (@viviana.sposub) on

Viviana a început colaborarea cu „Vorbeşte lumea” la începutul lunii septembrie, când a declarat pentru protv.ro: ”Mă simt foarte emoţionată în această nouă postură. Vor fi dimineţi cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac şi mâncare şi surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârşit”.
 
Viviana Sposub (22 de ani) s-a alăturat echipei Vorbeşte lumea din postura de co-prezentatoare. Noua colegă a Adelei Popescu şi a lui Cove este jurnalistă, prezentatoare TV, vlogger şi cochetează cu muzica. 
 
Viviana a absolvit Intact Media Academy şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.