Care sunt zodiile care vor avea noroc de bani în luna august, află mai jos:
 
Berbec
 
Luna august va fi intensă pentru tine. Vei avea perioade de câştig suprinzătoare, după care unele de pierderi masive.
Banii vor veni din munca proprie, însă cheltuielile vor avea legătură cu rudele tale. E necesară o gestionare atentă a banilor, altfel ai putea ajunge în situaţia în care te vei vedea nevoit chiar să te împrumuţi. 

 
 
Rac
 
Luna aceasta îţi va scoate în cale oportunităţi de îmbunătăţire a situaţiei financiare.
E posibil să fie vorba de job-uri, proiecte sau afaceri noi, care sunt prea tentante ca să le refuzi. Chiar dacă viitorul sună bine pe acest plan, ai grijă să nu cheltuieşti inutil. La final de august ai putea primi un cadou substanţial de la o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. 
 
Scorpion
Există şansa ca în această lună să primeşti acea mărire de salariu mult aşteptată, potrivit eva.ro
Se poate ca august să fie norocos, în special în ceea ce priveşte proiectele în colaborare cu alte persoane. Investiţiile pe care intenţionezi să le faci vor fi mult mai promiţătoare din moment ce au fost gândite de mai multe minţi luminate. Cu toate acestea, ai grijă în cine te încrezi. 
 
Peşti 
Luna aceasta vine cu mai mulţi bani pentru tine, pentru că, de fapt, acesta a şi fost scopul tău.
Roadele muncii tale vor putea fi culese încă din primele zile de august. Şi, pe lângă îmbunătăţirea situaţiei financiare prin propriile forţe, mai apar şi ajutoare din partea celor dragi. De asemenea, este o bună perioadă pentru schimbarea domeniului de activitate, în cazul în care te-ai gândit recent la această opţiune.