Marius Ivancea şi Simina au format unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi, iar acum aceştia au dezvăluit că au hotărât să meargă pe drumuri separate. 
 
”Au fost nouă ani frumoşi cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut. Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca barbat să-ţi ofer.
 
P.S.: Rog presa, prietenii apropiaţi, cunoştinţele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puţin o perioadă, avem nevoie să digerăm şi noi situaţia, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris artistul pe contul de socializare.
 
Marius Ivancea, solistul ce este cunoscut drept What’s Up, s-a căsătorit civil şi religios cu Simina în august 2016. Naşi le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.