Chinezoaicele sunt cunoscute în întrege lume pentru frumuseţea lor ce pare să nu pălească odată cu înaintarea în vârstă.

Cm reuşesc femeile din China să arate la 40 de ani ca la 20? Acestea sunt secretele lor:


1.Beau multă apă

Dacă le rogi să numească un lucru care le ţine în viaţa, îţi vor răspunde apa. În China, aproape toate locurile publice sunt aprovizionate cu apă.


2.Nu stau la soare

Chinezoaicele ţin la culoarea pielii. În trecut, pielea albă indica un statut social înalt. Acum, în secolul 21, femeile folosesc loţiune împotriva soarelui, aceasta fiind una dintre cele mai bune metode de a preveni îmbătrânirea.


3.Consumă multe lichide

Pe lângă apă, ele consumă foarte mult ceai. Experţii recomandă ceaiul roşu cu goji, cel din flori de astralagus şi de iasomie. Ca să beneficiezi de proprietăţile lor nu trebuie să adăugi lapte sau zahăr.


4.Sunt organizate

Planificare este crucială în China. Femeile acordă o imortanţă deosebită somnului şi alimentaţiei. După prânz, de multe ori trag un pui de somn. Da, chiar şi la locul de muncă.


5.Evită deserturile bogat în calorii

Bucătăria chinezească diferă mult de a noastră, iar deserturile tradiţionale nu fac excepţie. Acestea nu conţin deloc zahăr. Totodată, ei consumă desertul fie separat, fie între felurile principale.6.Consumă alge marine

Chinezoiacele consumă alge marine deseori. Le grăbeşte digestia şi aborb sarea în exces. Totodată, acestea menţin starea de saţietate o perioadă mai mare de timp.7.Nu se enervează

Lipsa expresiilor faciale contribuie la fermitatea piele. Cu cât muşchii feţei muncesc mai puţin, cu atât vom avea mai puţine riduri.


8.Folosesc produse speciale de make-up

Multe dintre cosmeticele şi produsele de make-up folosite de femeile di China sunt realizate din ingrediente naturale: alge marine, ginseng, plante medicinale şi uleiuri naturale.


9.Acupunctura

Femeile acordă o mare importanţă îngrijirii corpului, iar acupunctura este o parte estenţială. Punctele frumuseţii feminine, denumite San Yin Jiao, sunt masate de mai multe or pe zi.

10.Masajul facial

Masarea feţei cu o rola din jad îmbunătăţeşte circulaţia şi eliberază tensiunea reţinută în muşchii faciali.Sursă: brightside.me