Iată care sunt principalale aspecte pe care n-ar trebui să le faci în 2020 ca să nu atragi ghinionul în viaţa ta:

Nu face schimbări majore în 2020

De exemplu, n-ar fi bine să te muţi, să-ţi dai demisia, să faci achiziţii importante, notează kudika.ro. Nici să demarezi proiecte de amploare nu este indicat, precum construcţia unei case ori schimbarea reşedinţei.

Citeşte şi: Cum faci cel mai bun vin fiert - reţeta pe care trebuie să o încerci

Nu te căsători în 2020

Dacă te căsătoreşţi sau divorţezi într-un asemenea an, alegerea nu ar fi una benefică pentru ţine – căsătoriile se pot destramă curând, iar divorţul se dovedeşte o alegere proastă, pe care o regreţi, pentru că nu-ţi vei găşi pereche multă vreme, mai scrie sursa citată. În anumite zone de pe glob se consideră că, dacă te căsătoreşti chiar pe 29 februarie, vei avea parte de mult noroc în căsnicie, însă în alte regiuni, tocmai această dată este considerată cea mai fatidică din tot anul pe plan amoros.

Citeşte şi: Metode de albire a dinţilor - cele mai eficiente remedii pe care trebuie să le încerci

Ce înseamnă dacă eşti născut pe 29 februarie

Unii spun despre dată de 29 februarie că nu este o zi de naştere norocoasă. Cei născuţi atunci ar avea de înfruntat nenumărate ghinioane, suferinţe şi piedici de-a lungul vieţii. Ipoteza este combătută cu aplomb de alţi mistici, care susţîn sus şi tare că este de-a dreptul o binecuvântare să te naşti într-o astfel de zi unică. Cei născuţi pe 29 februarie ar fi oameni deosebiţi, cu înzestrări speciale şi cu o misiune importantă pe Pământ, poate chiar cu puteri care depăşesc sfera normalului.