Iată 3 semne relevante că el nu gândeşte mai departe de "trăieşte clipa":

Interesele lui s-au schimbat şi nu te includ 

Începuturile relaţiilor sunt ca de basm. Ai putea jura că lucrurile nu se vor schimba niciodată însă, în timp, intensitatea şi interesul cu care sunt abordate încep să se diminueze, notează csid.ro. Dacă observi că partenerul nu se mai ţine de promisiuni, lasă ca alte lucruri să intervină în planurile voastre, evită să mai petreceţi timp împreună precum o făceaţi odată, toate acestea pot fi un semn legat de cum va arăta relaţia. Dar trebuie să ţii cont că întotdeauna pentru un om care îşi doreşte ceva real cu tine, vei fi o prioritate.

Citeşte şi: Cum să nu-ţi dezamăgeşti partenerul de cuplu. Replici pe care să nu i le spui niciodată

Este fericit şi singur

Dacă partenerul îţi transmite că este fericit singur, ia acest aspect în calcul, mai scrie sursa citată. Află dacă a avut înainte de tine o relaţie serioasă, cum au decurs lucrurile, dacă este rănit sau nu, dacă s-a bucurat de intimitate emoţional vorbind. În caz contrar, este timpul să mergi mai departe pentru că nu ai nevoie de genul acesta de situaţii, în special când ştii ce-ţi doreşti.

Citeşte şi: 5 motive pentru care bărbaţii îşi înşeală soţiile. Nu face aceste greşeli!

Este focusat doar pe lucrurile materiale şi pe "a face impresie" celor din jur

Dacă partenerul este mult mai interesat de câştigurile financiare, dar în sensul în care îşi doreşte ca lumea să ştie tot ce face, ce deţine şi cum stă la acest capitol, iar relaţiile sunt pe plan secund, nu te arunca prea tare să te gândeşti la un angajament. Dacă ar fi să-l supui unui test, cel mai probabil va alege bunurile materiale în locul fericirii.