Unii bărbaţi sunt adepţii relaţiilor cu angajamente,alţii vor doar aventuri. Ca să faci diferenţa între ei,există unele semnale care te vor ajuta să-ţi dai seama care îşi doreşte să te aibă pentru o vreme şi care visează să aibă o relaţie de lungă durată alături de tine.

Prin limbajul trupului,fiecare om trimite semnale clare celuilalt şi,de multe ori,se spune prin gesturi mai multe decât se vorbeşte. Iar comportamentul masculin este chiar uşor de tradus. Iată câteva semne că vrea o aventură:

1. Semne că vrea o aventură - Îi sclipesc ochii

Când se află în preajma ta,un bărbat care vrea de la tine doar momente intime pasionale are o altfel de privire. Pur şi simplu,pupilele i se dilată când se uită atent la tine.

Bine,sunt mari şanse să „sufere“ şi o erecţie absolut întâmplătoare,dar indiciul care îl dă de gol că vrea doar să facă sex cu tine stă în sclipirile din ochi.

Vei şti despre ce vorbesc,când te vei confrunta cu asemenea situaţie. E sentimentul acela că cineva te dezbracă de haine în timp ce tu îi povesteşti ceva.

2. Îşi ţine un deget în gaica blugilor

Atunci când îţi vorbeşte este uşor nerăbdător să treacă la alt subiect şi parcă nu ştie ce să facă cu mâinile?

Semne că vrea o aventură - Un semn că mintea îi zboară spre locuri ferite de ochi străini,unde sunteţi doar voi doi,este când îşi bagă un deget într-un din gaicile pantalonului.

La prima vedere acesta poate să însemne un fel de dorinţa de a sprijini cumva mâna,cu totul. În cele mai multe cazuri,însă,acest gest semnifică dorinţa de a atrage atenţia asupra bazinului său.

3. Semne că vrea o aventură - Îţi atinge des nasul

Făcând excepţie de situaţiile când îl deranjează frigul sau vreo alergie,scărpinatul sau nevoia de a atinge nasul este un semn de dorinţă sexuală.

Partenerul tău de discuţie îşi duce des mâna la nas? Poate pentru că acolo sunt terminaţiile nervoase care fac legătura cu organul sexual. Au descoperit această asociere cercetătorii britanici într-un studiu recent.

4. Are o voce mai gravă

Pe lista cu semne că vrea o aventură trebuie trecut şi următorul indiciu clar că te vrea în aşternuturi: faptul că îţi vorbeşte apelând la o voce joasă,chiar gravă.

O cercetare de mari dimensiuni efectuată în urmă cu ceva ani a scos la iveală că acest comportament îi trădează unui bărbat intenţiile sexuale pe care le are faţă de o potenţială parteneră.