Ciuperci umplute. Rețetă cu puține calorii
După mesele mai grele de Crăciun, preparatele mai ușoare sunt necesare. Îți propunem o rețetă de ciuperci umplute cu mozzarella și roşii cherry pe care ar fi indicat să le servești calde.

Ingrediente pentru două porții
6 ciuperci cu pălării mari
75 g mozzarella
6 linguriţe parmezan ras
6 roşii cherry
busuioc proaspăt
1 fir ceapă verde
oțet balsamic
Te-ar mai putea interesa: Paste cu pui și ciuperci
Mod de preparare
Speli ciupercile şi îndepărtezi picioruşele. Le așezi cu pălăriile în jos într-o tavă unsă cu ulei și le introduci în cuptor circa zece minute.
Vezi și: Omletă de albușuri cu ciuperci, cum n-ai mai gustat! Are doar 5 ingrediente de bază
Întorci ciupercile cu pălăriile în sus și le umpli cu mozzarella și roşiile cherry taiate în jumătate, câte două jumătăți pe fiecare ciupercă. Asezonezi cu sare și pipier și le reintroduci în cuptor pentru alte zece minute.
Le servești calde, presărate cu parmezan, ornate cu busuioc proaspăt, ceapă verde tocată și stropite cu oțet balsamic.
FOTO: Shutterstock































