Iată câteva adevăruri universale care se potrivesc celui ce iubeşte! Şi fiţi siguri că ele se aplică şi în cazul femeilor!

1. Te ascultă

Dacă e să fim sinceri, unii bărbaţii nu au deloc calitatea de buni ascultători. Ce e interesant e că bărbaţii vor fi foarte atenţi la ceva ce îi interesează cu adevărat. Aşadar, dacă bărbatul de lângă tine nu doar te ascultă, dar îţi şi răspunde, adică te ascultă activ, înseamnă că e îndrăgostit de tine.

2. Nu îi este teamă să facă sacrificii

Bărbaţii îndrăgostiţi se vor simţi foarte incomod dacă femeia de lângă va fi nefericită, mai ales dacă ei pot schimba cumva în bine situaţia. Sacrificiul de dragul fericirii tale e un semn clar că e îndrăgostit de tine.

Citeşte şi: Cum menţii pasiunea într-o relaţie de lungă durată. Acesta este secretul!

3. Îşi arată vulnerabilităţile

Într-o relaţie de iubire, bărbatului nu îi este teamă să-ţi arate sensibilităţile. Pentru că fiind amorezat lui îi este mai uşor să-şi arate sentimentele. Şi cu siguranţă episodul se va repeta, dacă vei reacţiona corespunzător situaţiei.

4. Îi place cum arăţi chiar şi-n cele mai rele zile

Cu cât mai mult timp petrecem împreună, creşte comfortul, iar dorinţa de a-limpresiona pe celălălalt, cel mai adesea prin felul în care arătăm, scade. Femeile sunt dispuse să nu mai acorde atâta importanţă fiecărui detaliu aparent imporntant, în esenţă, banal. 

5. E mândru de tine

Când e îndrăgostit, un bărbat nu se teme să arate că e mândru de tine. Fie că eşti o mamă grijulie sau că ai o carieră de invidiat, sau că-ţi atingi obiectivele uşor, poţi dormi liniştită dacă ai un bărbat care e îndrăgostit lulea de tine, eforturile tale nu vor trece neobservate.

6. Luptă pentru tine

De obicei un bărbat cu adevărat îndrăgostit va lăsa totul baltă dacă tu vei avea neapărată nevoie de ajutorul lui. Nu va suporta ideea să te ştie stresată sau speriată de ceva. Se va implica în orice problemă vei avea. Te va apăra de orice fel de probleme sau orice fel de oameni care-ţi pot face rău.

Citeşte şi: Pentru tine sunt banale, dar pe ei îi înnebunesc. Obiceiuri ale femeilor pe care bărbaţii le adoră

7. Luptă cu tine

Alt comportament evident în cazul unui bărbat îndrăgostit. Bineîneţeles, nu vorbim aici de altercaţii periculoase, de insulte grosolane sau de drame inutile. El va avea grijă ca-n orice conflict de-al vostru să nu te piardă, chiar dacă asta înseamnă să se certe cu femeia pe care o iubeşte.

8. Îţi tratează cu respect familia şi prietenii

Dacă cineva e important pentru tine, automat devine aşa şi pentru el. Un bărbat îndrăgostit va evita galant pe cineva din anturajul tău de care nu îi place. Doar de dragul tău, pentru că ştie cât înseamnă persoana respectivă pentru tine.