Iată care sunt cele 4 zodii care vor cuceri lumea în următorii cinci ani, potrivit ce-spun-astrele.ro:

Răsplata muncii se vede de acum pentru Săgetător

Săgetătorii au tras destul de mult în ultimii ani, iar în perioada care vine vor culege roadele muncii lor. Vor fi puşi în faţa unor alegeri importante de făcut în carieră şi vor avea succesul pe care şi l-au dorit dintotdeauna. Vor străluci precum nişte stele pe cer sau precum nişte staruri de la Hollywood. Perioada 2019 – 2024 va fi una fructuoasă.

Citeşte şi: Compatibilităţi zodia Fecioară. Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii? 

Provocări mari pentru Gemeni

Gemenii au şi ei toate şansele să se relanseze. De altfel, aceşti nativi sunt cunoscuţi pentru capacitatea de a renaşte de fiecare dată din propria lor cenuşă. Vor fi extrem de bine pregătiţi pentru toate provocările care vor veni în viaţa lor. Au loc schimbări fundamentale pentru ei şi din punct de vedere sentimental.

Momente speciale în viaţa Leilor

Leii vor avea şi ei parte de tot felul de momente frumoase în viaţă. Cei mai buni ani sunt cei care urmează, în special 2020 şi 2021. Se vor stabiliza din punct de vedere financiar, ba chiar se poate spune că vor câştiga mai mult decât se aşteptau. Au parte de momente extraordinare şi din punct de vedere sentimental. În următorii 5 ani îşi găsesc marea dragoste.

Citeşte şi: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Ce a pregătit Universul pentru fiecare zodie

Fecioara, din toamnă e pe val

Fecioarele vor fi şi ele pe val începând chiar din toamna acestui an. Fecioarele sunt mereu sacrificate pentru ceilalţi, pentru că le place lor să se sacrifice, însă din toamna acestui an vor schimba complet regulile. Fecioarele vor fi extrem de hotărâte să facă schimbări din temelii şi vor avea cam tot ce îşi doresc. Până în 2024 s-ar putea să se stabilească într-o altă ţară.