Adelina Pestriţu a realizat un clip pentru fanii săi de pe Instagram, acolo unde a povestit ce se întâmplă în Italia, ţară în care a fost declarată stare de urgenţă din cauza virusului care a ucis deja şapte oameni în zona de nord. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri şi au fost şi morţi, din păcate. Tocmai de aceea ne este şi nouă teamă", a spus Adelina Pestriţu într-un mesaj video.

Adelina Pestriţu a postat pe Instagram o poză cu mască de protecţie pe faţă, în Italia

"Sunt la hotel, am ieşit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău", a transmis vedeta. Adelina Pestriţu s-a întors în ţară, unde va trebui să stea 14 zile în carantină.

Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

Peste 200 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în Italia

„În acest context, România ar putea fi mai expusă la apariţia de cazuri de infecţie cu noul coronavirus pe teritoriul naţional, din cauza dinamicii călătoriilor cetăţenilor români pe rutele terestre şi aeriene dintre cele 2 ţări. Autorităţile de sănătate publică vor include persoanele care sosesc în România din localităţile afectate din regiunea Veneto şi din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localităţi în ultimele 14 zile, în categoria celor care trebuie să stea după intrarea în ţară în condiţii de carantină timp de 14 zile. Aceste măsuri sunt similare cu cele aplicate de autorităţile italiene", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis de Mediafax.