Divorţul de Ilie Năstase a adus-o pe vedetă în ipostaza de a fi femeie singură şi de a se bucura de viaţa alături de prieteni. Amalia recunoaşte că nu mai obişnuieşte să meargă în cluburi, însă atunci când o face pleacă abia dimineaţa.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale: "Să nu le aud că cer, că iese scandal"

"Nu prea merg în club, dar şi atunci când merg dansez până când ne dau afară. Ies o dată la două luni, cam aşa. Hai ca ies, ies. Distracţia înseamnă să te distrezi şi să bei atât cât se te simţi bine, să nu cazi pe jos. Eu nu beau, zic pentru ceilalţi care beau. Să bei până când te simţi bine, să fie un DJ bun la petrecere, vreau să fac o petiţie.", a declarat Amalia Năstase, într-un interviu la Antena Stars.

În cadrul aceluiaşi interviu, Amalia Năstase a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă! 

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, transformare totală! Prima reacţie, după ce fanii au acuzat-o că s-a "tunat" : "Nu simt nevoia să mă justific"

"Vine Moş Nicolae, ne-am scos toţi cizmele. Toţi şi-au făcut liste cu ce îşi doresc de Moş Nicolae, Moş Crăciun, eu nu mi-am făcut. Îi aşteptăm să vină, aştept să văd ce aş putea să vreau. Toma vrea jucării în toate felurile şi formele. Ema a venit cu o listă scrisă frumos de acum o săptămână. Aştept ce îi mai rămâne lui Moşu şi pentru mine.", a mai spus Amalia Năstase.