5 semne că ştii pe cineva dintr-o viaţă anterioară

26 septembrie 2024   Spiritualitate

Uneori, întâlneşti pe cineva pentru prima oară şi ai senzaţia că vă ştiţi de când lumea sau dintr-o viaţă anterioară, în cazul în care crezi în reîncarnare. Aceste cinci semne îţi indică dacă ai cunoscut pe cineva într-o viață trecută!

Dacă tu crezi în reîncarnare, știi că sufletul tău acumulează karma și învață lucruri noi pe parcurs în fiecare viață. Unul dintre principalele moduri în care învățăm este prin a ne învăța reciproc, deoarece relațiile sunt piatra de temelie a experienței noastre. Sunt șanse ca oamenii care te învață cel mai mult să fie aceiași care v-au învățat ceva şi în trecut. Când întâlnești un iubit, un prieten, un membru al familiei sau chiar un dușman dintr-o viață anterioară, există o parte subconștientă din tine care va fi capabilă să-l recunoască.

Dacă cineva apare brusc în lumea ta, sunt șanse să-l fi cunoscut într-o viață anterioară, după cum explică, pentru Style Caster, Brian Weiss, un pionier al hipnoterapiei de regresie în vieți anterioare: „Uneori, sufletele pereche se pot întâlni, rămân împreună până când o sarcină sau o lecție de viață este finalizată și apoi fiecare trece mai departe. Este doar o chestiune de învățare”.

Îţi pare foarte familiar

Te-ai uitat vreodată în ochii cuiva și ai simțit un sentiment ciudat de recunoaștere, chiar dacă nu l-ai mai întâlnit până acum? Dacă această senzație ciudată apare la întâlnirea cu cineva, este un indicator că sufletele voastre se cunosc bine.

Vă înţelegeţi din priviri

Când întâlneşti pe cineva cu care ai o lungă istorie spirituală, există deja o înțelegere profundă între voi. Este ca și cum l-ai înțelege mult mai uşor. Nu este nevoie să umpleți momentele de tăcere. Puteți comunica unul cu celălalt printr-o simplă privire, știind că orice ai în minte va fi imediat simțit sau înţeles de celălalt.

Vă conectaţi rapid

Ceea ce se aplică relațiilor karmice este că încep brusc. Dacă te trezești învăluit într-o poveste de dragoste destul de pasională care te face să arzi etape şi să-ţi asumi responsabilitatea unui angajament pe termen lung, există șansa că sufletele voastre să se fi întâlnit în trecut. De asemenea, dacă ești implicat brusc într-un conflict cu o altă persoană pe care tocmai ai cunoscut-o, este posibil să împărtășiţi o istorie spirituală complicată cu sufletul acelei persoane. Poate că nu ați fost în relații bune în viața anterioară.

Vezi şi: Ce ai fost într-o viaţă anterioară. Numerologia îţi oferă răspunsul

Pierdeţi noţiunea timpului când sunteţi împreună

Deoarece conexiunea pe care o împărtășiți cu cineva dintr-o viață anterioară poate fi atât de profundă, de multe ori poţi avea impresia că timpul se opreşte când vă aflaţi unul în compania celuilalt. Nu vă puteți concentra decât unul asupra celuilalt. La urma urmei, întâlnirea cu o persoană pe care ai cunoscut-o într-o viață anterioară este un moment culminant, de regăsire.

Relaţia aceasta te învaţă lecţii dificile

Un alt aspect pe care îl au în comun relaţiile din viața trecută este că aduce intensitate şi dificultate. Există întotdeauna karma atașată celor cu care împărtășiți legături sufletești. De aceea ați fost readuși împreună, din nou, în această viață.

Citește și: Reîncarnarea: adevăr sau închipuire?

Sunt șanse să existe ceva nerezolvat din viețile voastre anterioare. Relațiile karmice pot fi confuze, copleșitoare, chiar dureroase. La urma urmei, împărtășiți o istorie lungă împreună și, oricât de mult ați dori să treceţi mai departe, nu puteţi suporta gândul de a vă pierde unul de altul din nou.

FOTO: Shutterstock

Mai multe