Semne evidente că ai mai avut o viață anterioară

Dacă visezi același lucru de mai multe ori, ai abilități speciale sau dacă ești atras de o anumită perioadă a timpului, sunt șanse mari să mai fi avut cel puțin o viață anterioară. Iată și alte semne! 

image

Poate că ai auzit multe despre posibiliatea unei vieți anterioare, însă nu știi dacă și tu ai trecut prin asta. Ei bine, specialiștii sunt de părere că anumite semne, din prezent, pot da de gol una sau mai multe vieți pe care le-ai avut în trecut. Iată care pot fi acestea, potrivit hipnoterapeutului Dr. McGrail! 

Citește și: Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de zodie 

Manifești sentimente de déjà-vu

Dacă ți se întâmplă des să experimentezi, măcar o dată, acel sentiment brusc de déjà-vu („văzut deja‟) este posibil ca acesta să fie semnul unei vieți anterioare. De asemenea, un alt semn este și dacă ți s-a întâmplat să crezi cu tărie că ai spus unele lucruri pe care nu le-ai rostit, de fapt. 

Ai temeri inexplicabile 

Desigur, fiecare ne temem de ceva, însă specialiștii spun că fobiile (sau temerile puternice) vin din vieți anterioare. De pildă, teama de condus poate semnifica un accident într-o altă viață sau frica de apă poate fi rezultatul unui înec. 

Vezi și: Cum îți dai seama că ai cunoscut pe cineva într-o viață anterioară 

Te identifici cu o altă cultură 

Fiecare poate fi pasionat de anumite culturi, însă când stilul de viață al altor popoare devine o obsesie, acest lucru denotă că ai făcut parte din acea cultură, la un moment dat. Cel mai bine îți poți da seama când îți dorești cu ardoare că ajungi într-o anumită țară, în mod inexplicabil: „Când o persoană este atrasă de o anumită locație, acest lucru înseamnă că a mai fost acolo și într-o viață anterioară‟, spune specialistul McGrail. 

Ai abilități speciale 

În jur, auzim și vedem copiii care știu încă de la vârste fragede să vorbească una sau mai multe limbi străine sau știu perfect să cânte la un anumit instrument. Hipnoterapeuții sunt convinși că acești indicatori arată cine au fost acești copii într-o viață anterioară. 

Ai aceleași vise 

Visele recurente pot fi alte indicii că ai mai trăit cel puțin o viață. De pildă, poți să visezi des o anumită eră, anumite persoane pe care nu le cunoști acum, că ajungi într-un anumit loc sau că profesezi o meserie diferită față de cea pe care o ai acum. 

Sursă foto: Shutterstock