Crezi în reîncarnare? Descoperă cum ai fost într-o viață anterioară în funcție de zodie!

Dacă ești o persoană care crede în reîncarnare, te invităm să descoperi cum ai fost într-o viață anterioară și ce lecții ai de învățat în prezent. Totul în funcție de zodia ta! 

image

Viaţa te învață multe lecții pe care se spune că le duci în următoarea. Karma este considerată suma acțiunilor unei persoane în existenţa actuală şi în cea anterioară care îi hotărăşte soarta în viaţa viitoare. De asemenea înțelegerea horoscopului tău, a hărții natale şi a ascendentului care se află în prima casă a hărţii natale, care descrie şi personalitatea ta, îți poate oferi răspunsurile pe care le cauți despre karma ta și despre cine ai fost într-o viață trecută.

Berbec

Dacă ascendentul tău este Berbec, în viața ta anterioară, probabil ai fost spirituală și profund introspectivă, trăind o viață plină de respect în slujirea celorlalți. Ești pregătită pentru un nou început. Provocarea ta va fi să nu fii prea egoist. Karma ta este să nu fii o victimă.

Taur

Ai semnul Taur ca ascendent? Ai ieşit dintr-o viață în care ai fost agresiv sau un luptător. Deci, în această viață, iei iniţiativă, eşti creativă și chiar puțin impulsivă în dorința de a obține succesul material, de a te bucura de confort și de plăcerile vieții. Karma ta este să eviți să fii dominatoare.

Citește și: Mărturii incredibile care dovedesc existența reîncarnării 

Gemeni

Un ascendent în Gemeni arată că, în viaţa anterioară, ai avut o natură pământească și ai fost consumată de dorințe senzuale. Eşti în căutarea unei vieți care să fie stimulatoare din punct de vedere mental, plină de experiențe interesante. Ai ocazia să fii un mare comunicator prin predare, scris sau o activitate intelectuală. Karma ta este să eviți să fii prea rigidă.

Rac

Ascendentul în Rac dezvăluie o viaţă anterioară în care ai fost expresivă din punct de vedere intelectual, dar nu din punct de vedere emoțional. În această viață, ești concentrată pe o viață mai responsabilă, care include crearea şi păstrarea unei familii. Karma ta este să-ți echilibrezi emoțiile cu intelectul tău. Evitați să vă lăsați mintea să vă controleze inima.

Leu

Dacă acum ai Leu ca ascendent, înseamnă că în viaţa trecută ai trăit emoții profunde, temeri și nesiguranțe legate de a nu fi pe deplin iubit. Acum, te simți încrezătoare în tine și dorești să împărtășești o dragoste pasională. Ai tendința de a dărui cu generozitate, din inimă. Karma ta este să eviți să fii egoistă și să-ți depășești temerea de a fi abandonată, iubind liber și știind că ești demnă.

Fecioară

Într-o viață trecută, te-ai concentrat mai mult pe tine însăți, dacă ai ascendentul în Fecioară. Acum, ești atrasă de dorinţa de a fi mai responsabilă și de a sluji altora. În această viață, asigură-te că nu faci atât de multe pentru alții, încât să uiți de propriile nevoi. Karma ta este să te concentrezi pe o viață în care oferi mai mult celor care în trecut s-au sacrificat pentru tine.

Vezi și: Cum menține Dalai Lama echilibrul între spiritualitate și bogăție și prin ce metode se va alege succesorul său

Balanță

Dacă acum ai Balanța ca ascendent, în viaţa anterioară, ai muncit neobosită pentru a-i servi pe alții, adesea cu sacrificiul extrem al propriilor tale nevoi. În această viață, cauți să găsești un echilibru în care să te poți mulțumi şi pe tine însăți, în care acorzi atenţie nevoilor tale estetice. Karma ta este să eviți să trăiești o viață în care principalul tău obiectiv este să faci pe placul celorlalţi.

Scorpion

Un ascendent în Scorpion semnificativă o viață anterioară centrată pe căutarea echilibrului, cu accent pe satisfacerea dorințelor senzuale. Acum ești interesată doar de întâlniri profunde și intense. Cauți oportunități de a săpa adânc în misterele vieții, chiar dacă poţi avea parte de conflicte emoționale. Karma ta este să aduci un echilibru tendinței tale trecute de a fi superficială.

Săgetător

Ascendetul în Săgetător arată că ai avut o gândire profundă în viața trecută, ceea ce-ţi oferă acum capacitatea de a-ţi împărtăși cunoștințele, fie prin filosofare, fie prin predarea a ceea ce ai învățat. Nevoia profundă este să fii nerestricționată, ca să poţi avea noi aventuri. Karma ta este să nu permiţi spiritului tău liber să te împiedice să te bucuri de intimitatea unei relaţii de cuplu.

Capricorn

Capricorn, ca ascendent, indică o viață anterioară în care distracția, călătoriile și experimentarea aventurii erau de o importanță extraordinară. Acum, ești dispusă să lucrezi din greu într-o manieră disciplinată pentru a-ți atinge obiectivele. Karma ta este să nu lași munca grea și dorința ta de succes material să te oprească de la călătorii și aventuri care te ajută să crești ca persoană.

Vărsător

Dacă ai semnul Vărsător ca ascendent, înseamnă că te-ai săturat de disciplina și munca grea care te-au împiedicat să trăieşti viața liber. Nu-ți place să fii conservatoare, deoarece preferi să-ți trăiești viața într-o manieră neconvențională, fără reguli sau limite. Karma ta este să nu-ți duci viața ca un rebel fără cauză, ci să lucrezi pentru a atinge un scop practic.

Pești

Ai ascendentul Pești? În viața anterioară, este posibil să te fi bucurat de libertatea de a fi un individ care își face propriile reguli. Ai făcut descoperiri care au îmbunătățit societatea. Acum, doreşti să te conectezi cu ceilalți la nivel spiritual. Simţi chemarea de a-i ajuta pe cei care suferă și au nevoie de abilitățile tale de vindecare. Trebuie să ai grijă să nu-ţi ignori propriile nevoi

Sursă foto: Shutterstock Recente

Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg