Lucruri despre femei pe care bărbații nu le înțeleg. „De ce vorbesc cu mamele lor ore întregi?‟

2 ianuarie 2023   Relații de cuplu

Să înțelegi femeile poate fi dificil, cel puțin asta susțin câțiva bărbați ce au spus și care sunt lucrurile pe care nu le pricep la reprezentantele sexului frumos. 

Iată care sunt cele mai votate răspunsuri de pe Reddit la întrebarea „Bărbați, ce nu înțelegeți niciodată la femei?‟! 

Cea mai votată întrebare a fost „Cum își strâng femeile părul în prosop după baie?‟, iar pe locul al doilea s-a aflat „De ce femeile au întotdeauna picioarele reci?‟. „Nu numai picioarele… Mâinile și nasul soției mele au aceeași temperatură‟, a spus un utilizator. 

Vezi și: Cele mai populare teorii despre climaxul la femei 

 „De ce femeile nu pot accepta că nu ne gândim la nimic?‟

O altă dilemă a bărbaților a fost „De ce femeile nu pot accepta că nu ne gândim la nimic?‟. Un utilizator a spus: „Când mă întreabă la ce mă gândesc și îi spun că la nimic, de ce nu mă crede?‟. Un alt utilizator a adăugat: „Pur și simplu, nu mă gândesc la nimic. Doar exist, dar crede că sunt enervant pentru că tac și nu am expresie facială‟. 

Pe locul patru se află întrebarea „Cum reușesc ca lucrurile să apară în mod magic?‟, iar pe locul cinci „De ce temperatura apei de la duș trebuie să le provoace durere?‟. De asemenea, pe locul șase se află întrebarea „De ce se plâng fără să găsească soluții?‟. „Am o soție și două fiice care aduc mereu în discuție problemele pe care le întâmpină. Totuși, încă nu au învățat să aibă o discuție despre cum să rezolve aceste probleme‟, s-a plâns un utilizator. 

Citește și: Primele femei din lume care s-au pregătit să devină astronauți. Ce le-a oprit să ajungă pe Cosmos? 

„De ce vorbesc cu mamele lor ore întregi la telefon?‟ 

O altă dilemă a bărbaților este „De ce vorbesc cu mamele lor ore întregi la telefon?‟, iar de neînțeles este și că femeile întotdeauna „miros atât de bine‟. Ultimele dileme ale bărbaților au fost: „De ce au nevoie de atât de multe perne?‟ Și „De ce se plâng între ele?‟. 

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe