Cadouri pentru femei – Parfumuri de lux și cosmetice de reîntinerire

Pentru a avea sărbători frumoase și fericite, ce poate fi mai frumos decât să oferi un cadou? Prin urmare, nu ezita să-i surprinzi pe cei dragi cu daruri interesante și gesturi mici de Crăciun și Anul Nou.

image

De Ajun îți poți impresiona iubita cu un parfum de brand sau un produs de frumusețe extraordinar, pe care să-l pui sub brand. În acest fel vei face cadouri luxoase, care vor capta simțurile și poți avea și în acest an un Crăciun de poveste.   

Parfumuri cu arome magice, de neuitat

Dacă ești în căutarea celor mai frumoase cadouri de Crăciun, îți sugerăm să încerci parfumurile orientale sau arăbești, cu arome magice, intense și calde. Acestea te poartă cu gândul spre tărâmuri minunate, după cum se spune în numeroase legende misterioase. Parfumurile de acest gen sunt perfecte pentru sărbători pentru că au arome dulci, picante, plăcute, dar și opulente, care pot crea o atmosferă liniștită, fermecătoare, sau chiar mistică.

Parfumurile orientale pline de rafinament au în compoziția lor note de nucșoară, smirnă, camfor, vanilie, boabe de Tonka, dar și note fructate și florale unice, care încântă simțurile.

Cele mai apreciate parfumuri în ziua de azi sunt acelea de brand, care persistă mult timp după ce au fost pulverizate și au note variate, florale, lemnoase. Creatorii de parfumuri pun accent în special pe notele de iasomie, orhidee, coacăze negre, mosc, lemn de santal, piper, lemn de cedru, vetiver, scorțișoară, citrice și altele.

Alege astfel de parfumuri pentru cadou și vei vedea că rezultatul creat de atâtea ingrediente captivante este grozav. Nimeni nu va putea rezista la compoziția orientală a unui parfum de lux.

Produse pentru un machiaj profesional

image

Pentru a alege cadourile potrivite pentru persoana iubită, ține cont și de tendințele actuale de make-up 2022. Există câteva idei de machiaj profesional, care încântă pe toată lumea în acest an și care se pot realiza cu produse de brand din magazinele online:  

·         Farduri mate și farduri irizate pentru a obține mai multă strălucire de sărbători

·         Fard de pleoape pentru a crea un efect de Smokey Eyes

·         Nuanțe de culori neon strălucitoare pentru machiajul ochilor

·         Fard de ochi în culori diferite pentru a crea un curcubeu pe pleoape

·         Fardurile de pleoape burgundy, vișiniu și marsala reprezintă opțiuni în trend 2022

·         Eyeliner rezistent la apă pentru un look ochi de pisică

·         Ruj cremos pentru buze roșii de Crăciun și Revelion

·         Ruj mat ce arată uscat, în tonuri de violet

·         Rimel de volum pentru gene lungi, mai pline, impresionante

·         Creion de ochi alb, negru, gene false, etc.

Când vine vorba de a oferi un cadou, aceste produse de machiaj ies în evidență alături de alte produse cosmetice de îngrijirea pielii, dăruite. Alege cel puțin trei elemente esențiale pentru un machiaj de calitate și ambalează-le frumos într-o cutie specială de Crăciun! În acest fel nu vei da greș niciodată și vei face un cadou minunat soției tale sau oricărei femei din viața ta – soră, mamă, verișoară.  

Cosmetice pentru un farmec irezistibil

image

Strălucirea de Crăciun este încântătoare și se poate obține ușor prin cosmetice speciale, cum ar fi:

·         Iluminator pentru ten ce subliniază farmecul natural și are o textură catifelată

·         Produse cremoase pentru față și fard de obraz

·         Perle bronzate pentru a avea o piele ce pare răsfățată de soare

·         Pulberi cu sclipici fin pentru a evidenția culoarea bronzului

·         Machiaj glow – care este cea mai wow tendință de Crăciun și Anul Nou.

Idei grozave de cadou pentru femei sunt și produsele cosmetice de reîntinerire, precum:

·         Fiolele cu efect de lifting care sunt pentru toate tipurile de piele, reduc pigmentarea sub ochi, restaurează densitatea pielii, atenuează cearcănele, conferă fermitate tenului și definesc linia buzelor

·         Măștile cosmetice 40+ care redau elasticitatea pielii, curăță porii și au efect anti-age

·         Fond de ten rezistent la apă care reduce vizibilitatea ridurilor, are efect hidratant și conferă strălucire tenului.

În cazul în care nu știi ce produse sunt potrivite pentru darul de Crăciun, ai putea alege un set cadou din magazinele online gata ambalat festiv, care include produse de înfrumusețare, cosmetice, lumânări parfumate și alte articole iubite de femei.