2 semne zodiacale cu noroc la bani în octombrie 2024

10 octombrie 2024   Horoscop

Stresul și anxietatea aduse de grija banilor sunt înlocuite de speranță în cazul a două semne zodiacale cărora le merge bine pe plan financiar în octombrie 2024. Cel puţin aşa indică un astrolog din SUA.

Oricât de frumos ar fi să nu ne facem griji pentru bani, pentru cei mai mulţi dintre noi nu este posibil. De fapt, un sondaj de opinie INSCOP din anul 2023 a constatat că 41% din români sunt îngrijorați în privinţa situației financiare a familiei lor, iar 19,7% sunt preocupaţi de creşterea preţurilor. Potrivit unei astroloage de origine israeliană stabilită în Los Angeles, două zodii aduc noroc la bani nativilor proprii pe tot parcursul lunii octombrie 2024.

Zodia Peşti îşi predispune nativii la dezvoltare în carieră

Astroloaga din Los Angeles a explicat că Venus este în trigon cu Saturn în semnul Peşti, ceea ce înseamnă că te vei concentra mai mult asupra finanțelor. „Îți iei finanțele mai în serios”, a explicat ea.

Cititoarea în tarot @empaticmoontarot indică şi ea un „câștig cu orice preț” pentru nativii în Peşti. Prevede că sunt şanse mari ca persoanele născute în zodia Peşti să poată ajunge în funcţii de conducere sau să aibă parte de oportunități noi în plan profesional, de creștere financiară. Mai mult, a remarcat că nativii Peşti se bucură de abundență și noroc. Pentru a profita la maximum de această energie, a subliniat cât de important este să aibă încredere în intuiția lor în această lună.

Te-ar mai putea interesa: Care sunt cele cinci zodii care scot bani şi din piatră seacă

Cei născuţi în zodiac Scorpion atrag bani prin farmec personal

Într-o postare pe pagina sa de TikTok, denumită May like the month, astroloaga din SUA a afirmat că toți ochii sunt ațintiți asupra nativilor în Scorpion în luna octombrie. Aşadar, aceştia se pot aştepta să aibă noroc în plan financiar, pe măsură ce farmecul lor personal creşte. „Lumea se va bucura de prezenţa ta și toți vor vrea să fie în jurul tău. Relațiile devin mai importante și vor fi pline de dragoste și apreciere”, a spus ea.

Vezi și: Ai grijă! Nativii acestor zodii se căsătoresc pentru bani!

Astroloaga a explicat că acest magnetism va servi și pentru a oferi un impuls finanțelor. Acest lucru se aliniază cu ceea ce a prezis pe TikTok cititoare de tarot @empaticmoontarot  pentru nativii în Scorpion în luna octombrie. Aceasta susţine că, atâta timp cât persoanele născute sub semnul Scorpion își vor păstra energia și nu-şi vor pierde concentrarea, vor avea un noroc neaşteptat în privinţă pecuniară.

FOTO: Shutterstock

Mai multe