Ai grijă! Nativii acestor zodii se căsătoresc pentru bani!

Banii joacă un rol important în căsătorie pentru că oferă stabilitatea financiară, dar iubirea este liantul. Unii nativi percep altfel lucrurile şi iau în calcul latura materială atunci când acceptă să pornească la drum în viaţă alături de un partener.

image

Fără a elimina importanţa dragostei în alegerea unei persoane cu care să-şi clădească o familie, nativii unor semne zodiacale au un interes crescut pentru cei care le pot oferi confort financiar. Astrologii citaţi de Best Life, indică zodiile la care să fi atent atunci când te îndrăgosteşti, pentru că aceia născuţi sub aceste semne sunt tentaţi să se căsătorească pentru bani.

Balanţă

Ca semn guvernat de Venus, planeta iubirii și frumuseții, Balanța are nativi ce doresc să trăiască pe picior mare. Au gusturi bune, dar scumpe, mai ales când vine vorba de haine, preparate culinare sau obiecte de decor pentru casă. Pot fi dispuși să se căsătorească pentru bani pentru a obține stilul de viață sofisticat pe care și-l doresc. Datorită abilităților lor sociale înnăscute, nu au nicio problemă să intre în graţiile celor din înalta societate. Își folosesc farmecul personal pentru a-şi crea relații cu persoane înstărite.

Taur

Pe lângă tendințele lor materialiste, nativii Taur pun preț pe stabilitatea financiară și confort. Atingerea securității financiare este probabil pe lista lor de obiective și ar putea fi tentaţi să se căsătorească pentru bani.

Citeşte şi: Top 5 zodii ai căror nativi sunt bărbaţi nesiguri în relaţia de cuplu

Scorpion

Ambițioși din fire, cei născuţi sub semnul Scorpion calculează toate aspectele vieții lor, chiar și atunci când trebuie să aleagă un partener potrivit. Văd căsătoria ca pe o modalitate de a-și ridica statutul social, de aceea ar putea fi atraşi de ideea de a-şi lega destinul de al unei persoane care câştigă bine sau care deţine mai multe proprietăţi.

Leu

Puternici cum sunt ei, nativii Leu caută parteneri care se află la același nivel cu ei, ceea ce înseamnă adesea că își doresc pe cineva bogat și influent. Le este ușor să-și găsească parteneri puternici din punct de vedere financiar datorită carismei şi optimismului lor.

Vezi şi: Nativii acestor zodii te fac să regreţi dacă te desparţi de ei!

Peşti

Sunt cei mai mari visători nativi dintre cele 12 semne ale zodiacului european, dar sunt și romantici. Prin urmare, visează la căsătorii cu persoane publice admirate sau la o lună de miere petrecute în locuri exotice şi luxoase. Guvernați de Jupiter, nativii Peşti sunt ademeniți cu ușurință de parteneri care pot oferi banii necesari pentru îndeplinirea viselor celor mai greu de realizat.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg