Aceasta este gustarea preferată de Eva Longoria pentru a-și îngriji pielea la peste 50 de ani!

26 iulie 2024   Viață de vedetă

Mâncarea sănătoasă și echilibrată este unul dintre secretele pielii tinere și bine întreținute. Eva Longoria, la 51 de ani, ştie foarte bine ce o ajută să obţină acest lucru.

Eva Longoria este una dintre cele mai îndrăgite actrițe internaționale. Recent, a mărturisit că nu poate trăi fără o anumită gustare. De altfel, aceasta se găseşte în multe case. Descoperă trucul de fitness al Evei Longoria pentru a câștiga masă musculară și a-ți tonifia corpul la 50 de ani.

Descoperă trucul Evei Longoria!

Unul dintre secretele pielii sănătoase constă în păstrarea unor obiceiuri sănătoase de zi cu zi. Un anumit aliment o ajută pe Longoria să aibă o piele strălucitoare la 51 de ani. Acesta conţine antioxidanți și grăsimi bune, pe lângă faptul că are foarte puține calorii.

În urmă cu câteva săptămâni, întrebată la o gală despre cea mai bună gustare care, după criteriile ei, ar putea însoți o bere, a fost clară: „Măslinele. Îmi plac măslinele!“, a lămurit ea râzând. Într-adevăr, măslinele reprezintă unul dintre alimentele pe care le regăsim în multe salate de vară, fie ca tare, fie sub formă de ulei extravirgin.

Vezi și: Produse de îngrijire fără de care dermatologii nu pleacă în concedii

Efectele consumului regulat de măsline

Măslinele sunt extraordinare. Pentru început, sunt o gustare foarte sănătoasă, deoarece nu conțin aproape deloc calorii și, totuși, au un aport mare de fibre și apă. 75% din compoziția lor, de fapt, este lichidă. Totuși, dacă ar trebui să evidențiem un beneficiu mai presus de celelalte, ar fi concentrația de acid oleic, un acid gras mononesaturat care oferă, printre altele, protecție împotriva colesterolului rău, împotriva unor tipuri de cancer și protecția sistemului nostru imunitar. 99% din acizii grași mononesaturați conțin o mare parte din atributele sănătoase ale măslinelor.

Te-ar mai putea interesa: Așa reușește Susan Sarandon să îmbătrânească cu grație! Nu-și arată vârsta de 76 de ani

În afară de asta, aduc un plus de minerale precum sodiu, care ar trebui totuşi să fie limitat la persoanele cu probleme de hipertensiune arterială, și vitamine, precum E, care este responsabilă pentru a protejarea celulelor împotriva efectelor oxidative și, prin urmare, pentru a menține un aspect sănătos al pielii noastre.

FOTO: Shutterstock

Mai multe