Secretele celebrităților pentru o piele strălucitoare

Când îți dorești să arăți bine, trucurile celebrităților, admirate pentru calitățile lor fizice, îți pot fi de folos. În acest scop, am aflat ce le ajută pe vedetele internaționale să aibă pielea tânără și lipsită de imperfecțiuni! 

image

Pielea frumoasă este un obiectiv al doamnelor și domnișoarelor, preocupate de aspectul lor fizic, iar celebritățile reprezintă o sursă de inspirație la acest capitol. Vedetele își doresc să arate impecabil pe covorul roșu, la evenimente, în seriale sau în emisiunile TV unde sunt invitate, așa că iată cum au grijă de pielea lor! 

Victoria Beckham 

Cine o urmărește pe Victoria Beckham (50 de ani), știe că vedeta este, de-a dreptul, obsedată de aspectul ei fizic, în special de felul în care arată pielea ei. Unul dintre ingredientele care se află pe eticheta produselor ei de îngrijire este acidul hialuronic, o substanță care hrănește tenul uscat, crește fermitatea pielii și estompează liniile fine.  

Citește și acest articol: Căpșuni și apă. Doar în asta constă dieta Victoriei Beckham? 

Courteney Cox

Actrița din serialul „Friends‟, Courteney Cox (60 de ani), deține un truc pentru o piele frumoasă, pe care oricine îl poate pune în aplicare. Vedeta consideră că rutina de somn, de 8 ore pe noapte, a ajutat-o, de-a lungul anilor, să nu aibă probleme cu tenul și să arate impecabil. 

Jennifer Aniston 

Unul dintre trucurile pe care Jennifer Aniston (55 de ani) îl pune în aplicare pentru o piele frumoasă și catifelată este tratamentul rece. Mai exact, actrița umple un vas cu apă și gheață și se spală pe față cu această apă rece. Se spune că această metodă reduce inflamația și îmbunătățește circulația sanguină, oferind un aspect mai sănătos și mai luminos al pielii. 

Vezi și acest articol: Acid hialuronic sau ceramide? Care îți hidratează tenul cel mai bine 

Gwyneth Paltrow 

La 51 de ani, actrița și femeia de afaceri, Gwyneth Paltrow, arată foarte bine, iar o anumită metodă o ajută să aibă atât o siluetă armonioasă, cât și o piele strălucitoare și hidratată. Este vorba despre hidratarea cu apă. De mulți ani de zile, ea promovează beneficiile consumului de apă și se pare că acest truc este „secretul‟ ei pentru a se menține în formă.  

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg