Cântăreața Anitta, atacată în Ibiza: „Gura mi s-a umflat‟

17 iulie 2024   Viață de vedetă

Cântăreața Anitta, în vârstă de 31 de ani, a avut parte de un incident neașteptat din cauza căruia a suferit dureri cumplite. Ce i s-a întâmplat artistei? 

Artista de origine braziliană, Anitta, pe numele său real Larissa de Macedo Machado, este apreciată de fani pentru show-urile sale pline de energie, însă ceea ce mulți nu știu este că starea sa de sănătate a fost pusă de câteva ori la încercare. 

Dacă în urmă cu doi ani, Anitta s-a confruntat cu o boală necunoscută care a ținut-o imobilizată în spital timp de cinci luni, recent ea a povestit că a trecut printr-un incident neașteptat din cauza căruia a suferit dureri cumplite. 

Citește și acest articol: Adele glumește pe seama îmbătrânirii: „Am avut dureri de spate jumătate din viață” 

Anitta: „Am fost atacată” 

Cântăreața Anitta a dezvăluit că a fost înțepată de o meduză în timp ce înota într-o peșteră deschisă spre mare de pe Insula Albă, din Ibiza. Interpreta hit-ului „Envolver‟ le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram că a trăit „un calvar‟, deoarece înțepătura i-a provocat dureri „așa cum nu a mai simțit‟. De asemenea, Anitta le-a arătat fanilor că, în urma incidentului, i-au apărut pete roșii pe antebraț și bărbie: 

„Am fost atacată de o meduză și m-am luptat cu ea. Sunt bine acum. Dar acel moment a fost intens. A simțit o durere pe care nu am mai experimentat-o până acum. Am fost literalmente electrocutată. M-am ars peste tot. Nu am mai trăit așa ceva. Am simțit-o venind spre fața mea, spre gură. Gura mi s-a umflat instantaneu‟, a spus artista, care a specificat că a suferit dureri cumplite timp de o oră. 

Citește și acest articol: Meduzele n-au creier și nici inimă, dar pot fi nemuritoare. Unele specii au capacitatea de a-și reînnoi celulele 

În cele din urmă, cântăreața a specificat că a primit ajutor din partea unui marinar aflat în zona în care ea înota: „Marinarul mi-a îndepărtat veninul de pe piele cu un cuțit. L-a răzuit. Veninul era maro. Am țipat, am râs, am experimentat un amestec de emoții. După ce am trăit așa ceva, simt că pot face față oricărei dureri.‟

Sursă foto: Instagram - @anitta   

Mai multe