Cât bacșiș a lăsat Jennifer Lopez într-un magazin cu înghețată

15 iulie 2024   Viață de vedetă

Se spune că Jennifer Lopez (54 de ani) ar fi o vedetă pretențioasă și zgârcită, însă prin ultimul gest pe care l-a făcut într-un magazin cu îngheațată cântăreața a demonstrat contrariul! 

Jennifer Lopez, cunoscută ca și JLo, dintotdeauna s-a aflat într-o formă fizică de excepție datorată orelor de sport pe care le petrece în sala de fitness și alimentației corecte. Cu toate acestea, la fel ca oricare altă persoană, diva are și momente în care nu ține cont de regulile stricte ale stilului său de viață și decide să își facă poftele culinare. 

Citește și acest articol: Jennifer Lopez a băgat spaima în angajați. De ce a fost acuzată artista? 

Aflată la o plimbare cu fiica ei, Emme, și cu nepoata sa, pe nume Lucie, în East Hampton (New York, SUA), interpreta hitului Jenny From The Block‟, și-a răsfățat papilele gustative cu o înghețată. Diva a ales inclusiv să se fotografieze cu fetele și să posteze imaginea în mediul online, unde arată cât de relaxate și încântate sunt împreună. 

Jennifer Lopez, prietenoasă cu angajații magazinului

Mai mult decât atât, jurnaliștii „Page Six‟ au vorbit cu persoana care i-a vândut cântăreței înghețata și au aflat că artista a fost „foarte prietenoasă‟ cu angajații magazinului.

Surprinzător este că, deși se spune despre Jennifer Lopez că ar fi o vedetă zgârcită, se pare că artista a lăsat și bacșiș: „A primit o mini-înghețată și a fost prietenoasă cu toată lumea. A lăsat bacșiș de 50 de dolari‟, a dezvăluit sursa. 

Vezi și acest articol: Ben Affleck explică de ce este atât de trist în poze. Divorțează de Jennifer Lopez? 

Potrivit publicației menționate, Jennifer Lopez a sărbătorit Ziua Independenței cu doi dintre cei trei copii ai săi într-o vacanță. În tot acest timp, presa internațională relatează că vedeta se confruntă cu probleme conjugale, iar mariajul său cu actorul Ben Affleck ar fi la final.

Apropiați ai cuplului au declarat că sunt șanse mici ca JLo și Affleck să se împace, așa că artista de concentrează, în acest moment, pe fericirea copiilor ei: „Își dorește să aibă o vară plină de distracție și râsete‟, a declarat o persoană din anturajul cântăreței.  

Sursă foto: PageSix, Instagram - @jlo

Mai multe