Jennifer Lopez a băgat spaima în angajați. De ce a fost acuzată artista

Dacă pe scenă mereu strălucește, în culise lucrurile nu sunt atât de simple pentru Jennifer Lopez (53 de ani). De fapt, ea a avut câteva probleme cu angajații, după ce și-ar fi exprimat pretențiile. De ce a fost acuzată artista? 

image

Jennifer Lopez este exigentă atât cu performanțele sale artistice, cât și cu proprii angajați. Am aflat deja că nu își dorește să aibă în echipa sa de dansatori profesioniști oameni cu care nu este compatibilă din punct de vedere astrologic, însă pretențiile sale nu se opresc aici…

Citește și: JLo ține cont de horoscop când își alege dansatorii. Ce zodie respinge

După ce a avut probleme, în trecut, cu o menajeră ce a încercat să o dea în judecată pe artistă, în urma unor probleme interioare apărute și dădaca copiilor săi și-a dat demisia, deoarece JLo îi cerea să lucreze ore suplimentare. 

În cele din urmă, în cel mai recent scandal este implicat fostul său șofer, Hakob Manoukian, ce a acuzat-o că nu i-ar fi plătit salariul promis inițial. 

Cum a reacționat Jennifer Lopez la acuzațiile aduse?

Potrivit publicației „The Things‟, bărbatul ar fi primit de la JLo doar o treime din suma pe care a negociat-o inițial cu artista. Conform „TMZ‟, șoferul ar fi avut probleme și cu agentul vedetei, Benny Medina. Agentul l-ar fi jignit pe bărbat în public, i-ar fi spus că nu știe cum să se îmbrace și că nu vorbește suficient de bine engleză. 

Cum scandalul nu s-a oprit, Jennifer Lopez a intentat un proces, cerând despăgubiri enorme, de 20 de milioane de dolari. Însă fostul șofer, Hakob Manoukian, a amenințat că va dezvălui informații personale despre vedetă pe care le-a aflat în timp ce lucra pentru ea și i-a cerut 2.8 milioane de dolari. 

Vezi și: JLo, despre sacrificiile meseriei: „Am crezut că o să-mi pierd mințile‟

În cele din urmă, se spune că procesul ar fi fost respins complet de către instanță, fără vreo soluție concretă pentru părțile implicate. 

Acum, presa internațională scrie că Jennifer Lopez schimbă des șoferii. Să fie din cauză că nu mai are încredere în angajați sau pentru că, pur și simplu, nu îi place să conducă, deși deține câteva vehicule de top în garaj? 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg