Jennifer Lopez, copilărie cu o mamă narcisistă: „Am căutat pe cineva care să mă facă să mă simt iubită‟

„Întotdeauna am căutat pe cineva care să mă facă să mă simt iubită‟, a spus Jennifer Lopez despre traumele pe care le-a trăit în copilărie, în noul ei documentar pe care l-a lansat recent, „The Greatest Love Story Never Told‟.  

image

Viața cântăreței Jennifer Lopez a fost marcată de suișuri și coborâșuri. Astăzi are o carieră de succes, o căsnicie invidiată și o avere impresionantă, însă nu a fost mereu așa. Vedeta a trecut prin patru divorțuri, a fost discriminată pentru originile ei latine, a copilărit în sărăcie, iar relația pe care a avut-o cu părinții ei nu a fost una perfectă. 

JLo: „Te pierzi puțin‟

În documentarul „The Greatest Love Story Never Told‟, vedeta a reflectat asupra copilăriei sale, petrecute în cartierul Bronx, din New York, alături de cele două surori ale sale, Leslie (56 de ani) și Lynda (52 de ani), și de părinți. Jennifer Lopez a dezvăluit că a suferit mult în primii ani de viață, deoarece a simțit că nu a primit suficientă dragoste de la părinții ei: „Întotdeauna am căutat pe cineva care să mă facă să mă simt iubită. Eu am fost copilul mijlociu, nu primul copil, nu primul născut… Te pierzi puțin‟, a spus artista în vârstă de 64 de ani.  

Citește și: VIDEO JLo a vizitat casa copilăriei, iar vecinii nu au recunoscut-o. „Cum te cheamă?” 

În anii ’90, părinții cântăreței, Guadalupe Rodriguez și David Lopez au divorțat, iar ea s-a simțit abandonată. În documentar, JLo a spus că tatăl nu-i acorda atenție și și-a descris mama ca fiind „narcisistă‟, deoarece îi plăcea să iasă în evidență: „M-am simțit ignorată de tatăl meu pentru că lucra mereu noaptea, apoi dormea ziua. Am simțit că nu am o legătură cu el. Mama mea era narcisistă. Se afla mereu în centrul atenției, îi plăcea să meargă la petreceri‟, a spus artista. 

De asemenea, în documentarul „Halftime‟, JLo a dezvăluit că relația pe care a avut-o cu mama ei a fost una dificilă: „Mama mea este o femeie complicată. A vrut să fim independente și să nu ne bazăm pe un bărbat. Ea a făcut multe pentru a supraviețui, dar asta a transformat-o într-o femeie dură‟, au fost cuvintele cântăreței. 

În prezent, Jennifer Lopez are o relație bună cu ambii părinți, însă dragostea pe care nu a simțit-o în perioada copilăriei pare că s-a reflectat în comportamentul ei de la maturitate. Să fie acesta motivul pentru care a acceptat să intre în relații toxice?

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg