JLo își plănuiește retragerea? Ce ar urma să facă

Jennifer Lopez sau JLo, așa cum mai este cunoscută, le-a dat de înțeles fanilor că își pregătește retragerea din muzică, după aproape 30 de ani de carieră. Ce ocupație ar putea alege diva? 

image

„Jenny From The Block‟ a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar a cunoscut succesul aiba în anul 1997, când a jucat rolul regretatei Selena, în filmul cu același nume. La sfârșitul anilor ’90, cariera muzicală a lui Jennifer Lopez a luat amploare. Pe atunci, vedeta făcea furori cu hiturile „If you had my love‟ și „Waiting for tonight‟, iar mai târziu a lansat și alte melodii cunoscute la nivel internațional, precum „Ain’t it funny‟ și „Love don’t cost a thing‟. 

Citește și: VIDEO Bun venit acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari 

Se încheie cariera lui Jennifer Lopez? 

După ani de carieră, Jennifer Lopez și-ar plănui retragerea din muzică în favoarea unui alt domeniu. Vedeta a sugerat într-un interviu că albumul „This is Me… Now‟, pe care astăzi, 16 februarie, îl va lansa, ar putea fi ultimul, scrie „Mirror‟. 

JLo spune că a depus multă energie pentru acest album și simte că acesta ar putea reprezenta „sfârșitul unei ere‟. În interviul pentru „Entertainment Tonight‟, cântăreața a povestit: 

„Adevărul este că nici măcar nu știu dacă voi mai face vreodată un album. Simt că este sfârșitul unei ere și începutul unei noi etape. Niciodată nu spun niciodată, dar acum simt că mi-am pus sufletul și inima și sunt foarte entuziasmată.‟

Citește și: Nicolas Cage are planuri de pensionare. Când se va retrage de la Hollywood? 

Ce ocupație ar putea alege Jennifer Lopez 

În urma retragerii, Jennifer Lopez ar urma să se concentreze pe afacerile pe care le are, și anume pe linia ei cu produse de înfrumusețare, JLo Beauty.

Jennifer Lopez nu a specificat când va face marele pas, însă pentru moment, cu siguranța, are nevoie de o pauză. Pe lângă lansarea albumului, ei, JLo s-a concentrat, în ultima perioadă, și pe cariera actoricească. Mai mult decât atât, există voci care spun că mariajul ei cu Ben Affleck ar fi pe butuci, iar asta ar avea o influență asupra deciziei de retragere. Citește aici ce a spus un apropiat al cuplului! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg