Ce îi provoacă anxietate lui Adele: „M-am speriat foarte tare‟

30 ianuarie 2024   Viață de vedetă

Anxietatea nu le ocolește nici pe vedete! Cântăreața Adele, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că simte o teamă profundă când se află într-un anumit loc și evită pe cât posibil să ajungă acolo. „M-am speriat foarte tare‟, a spus ea. Iată care este povestea artistei! 

Se știe despre Adele că are mai multe fobii, cum este laridafobia, frica excesivă de pescăruși și entomofobia, teama patologică de insecte. Acum s-a aflat că, din cauza unui eveniment nefericit, artista a dezvoltat o altă frică, care îi provoacă anxietate, și pe care a încercat să o țină ascunsă o lungă perioadă de timp. 

Citește și: Cele mai bizare frici ale vedetelor. Cui îi este teamă de praf, toalete, fluturi sau furtuni? 

De ce se teme Adele? 

În timp ce mulți oameni nu au nicio problemă să călătorească cu metroul, lui Adele îi este foarte frică să meargă cu acest mijloc de transport. În timpul unui spectacol pe care l-a avut în Regatul Unit, cântăreața a dezvăluit că mersul cu metroul îi provoacă anxietate, deoarece îi amintește de atacurile teroriste din anul 2005, care au provocat 52 de morți și peste 700 de răniți, scrie „Hello Magazine‟: 

„N-am călătorit niciodată cu adevărat cu metroul de când am devenit celebră. Mai exact, de când a avut loc acel masacru. M-am speriat foarte tare și am devenit claustrofobă‟, a spus artista. 

Cântăreața și-a amintit că ultima oară a călătorit cu metroul la spectacolul „Mamma Mia‟ al formației ABBA, care a avut loc pe Arena O2 în urmă cu câțiva ani. Ea a fost nevoită să ajungă în subteran, deoarece pe șosele traficul era îngreunat, așa că și-a pus o mască pe față și, păzită de bodyguarzi, a plecat spre concert:

„Era vineri seară și aveam o întâlnire înainte. Așa că a trebuit să ajung acolo în aproximativ 45 de minute. Cu mașina făceam două ore în trafic. Așa că m-am urcat în metrou machiată și îmbrăcată. Semănam foarte mult cu Adele artista. Mi-am pus o mască pe față. Aveam mulți agenți de securitate cu mine și câțiva prieteni, dar toată lumea ne privea. Nu veți ghici niciodată ce s-a întâmplat! Ei bine, am adormit‟, a povestit cântăreața, amuzată de situație. Cu toate acestea, ea a ajuns cu bine la concert, însă nu a reușit să scape de această teamă.  

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe