Cele mai bizare frici ale vedetelor. Cui îi e teamă de praf, toalete, fluturi sau furtuni?

Dintre toate fricile, unele dintre cele mai comune sunt fobiile sociale, agorafobia, frica de spaţii deschise, și acrofobia, teama de înălțime. Pe de altă parte, printre cele cu care se confruntă celebrităţile se află unele foarte ciudate.

image

În timp ce unii își antrenează creierul pentru a-și ţine sub control fobiile sau a le îndepărta puțin câte puțin, alții găsesc modalităţi inteligente de a le face față și de le gestiona. N-ar trebui să-ţi fie niciodată rușine de fricile tale, deoarece sunt o parte integrantă a identității și joacă un rol esențial în formarea personalității tale. Unele dintre vedetele americane au ales să-şi dezvăluie fricile şi să vorbească deschis despre ce înspăimântă. Şi-au dat seama că temerile le arată latura vulnerabilă și umană, ceea ce le poate creşte popularitatea.

Madonna se teme de tunete şi fulgere

Brontofobie – acesta este termenul folosit de medici pentru fobia de care suferă Regina pop, Madonna. Acestea reprezintă frica de tunete și fulgere. În timpul unuia dintre concertele ei din Irlanda, ea a cerut să i se ofere în mod regulat prognoza meteo, de teama că o creștere a umidității ar putea provoca o furtună puternică exact în timpul concertului.

Nicole Kidman fuge de fluturi

Încă din copilărie, actrița de origine australiană are fobie de fluturi, numită lepidopterophobia. A dezvăluit că a încercat s-o combată la maturitate: „Am intrat într-o cușca mare cu fluturi la Muzeul American de Istorie Naturală. Am avut o mulţime de fluturi aşezaţi pe mine, dar asta nu m-a ajutat‟.

Dwayne Johnson ocoleşte caruselele

Teama cunoscutului actor Dwayne Johnson demonstrează că toată lumea se poate teme de ceva. În cazul lui, este vorba despre carusele. Acestea îl fac să se simtă extrem de incomod. „Mă sperie caruselele, pentru că mă simt prins‟, a explicat el.

Rita Ora se teme de toalete şi întuneric

Cântăreaţa britanică Rita Ora a recunoscut că îi este frică de toalete: „Întotdeauna simt că, atunci când merg la toaletă, ceva va ieși din interiorul vasului‟, a  mărturisit ea. Pe lângă fobia de toalete, Ora a spus că se mai confruntă cu nictofobia: „Pe timpul nopții, mă asigur întotdeauna că aprind lumina când merg, pentru că mă tem de întuneric‟.

Kylie Jenner se asigură că nu are praf în căni

Este influencer, vedetă de televiziune și femeie de afaceri de succes în SUA, dar are şi una dintre cele mai ciudate fobii, cea de praf, mai precis despre cel care se aşază pe fundul unui pahar sau al unei căni. „Una dintre temerile mele este legată de praful care ar putea fi într-o cană și care ar putea intra în sistemul meu‟, a explicat ea.

Khloé Kardashian este oripilată de burice

Femeia de afaceri şi vedeta de televiziune Khloé Kardashian a dezvăluit că are omfalofobie, cunoscută sub numele de frica de burice. Iată ce a  mărturisit în legătură cu această fobie de care suferă: „Urăsc buricele! Nu îl poți atinge pe al meu și nu vreau să-l ating pe al tău. Când fac duș, port mănuși și țip de fiecare dată când îmi spăl buricul‟.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg