Ce muzică se ascultă în casa lui Mark Zuckerberg. O cântăreață celebră, preferata fiicelor sale

1 august 2023   Viață de vedetă

În casa fondatorului Meta (Facebook), Mark Zuckerberg, se ascultă multe stiluri muzicale, dar mai ales o anumită artistă care adună la concertele sale milioane de fani. Despre cine este vorba? 

Se spune că preferințele muzicale au legătură cu personalitatea oamenilor. Să se aplice acest principiu și în cazul lui Mark Zuckerberg? 

Fondatorul companiei Meta (Facebook) este un pasionat al muzicii rock, iar formația Nirvana, una dintre emblemele acestui stil muzical, este preferata lui încă din anii adolescenței, scrie „Green Wich Time”. Și piesele rapperului Jay-Z se află în playlistul lui, dar și muzica electronică a trupei Daft Punk și melodiile celebrei artiste Lady Gaga, menționează publicația. 

Ce se ascultă cel mai des în casa lui Mark Zuckerberg?

Poate că artiștii menționați anterior sunt, într-adevăr, preferații lui Mark Zuckerberg, însă în locuința omului de afaceri nu se ascultă Nivana, Jay-Z, Daft Punk sau Lady Gaga cel mai des, ci o altă artistă, care adună milioane de fani la concertele sale și doboară recorduri în industria muzicală.

Citește și: Elon Musk și Mark Zuckerberg se luptă în cușcă. Pe cine ar vrea Andrew Tate să antreneze? 

Taylor Swift este cântăreața pe care doi dintre copiii lui Mark Zuckerberg, August și Maxima, o preferă. Motiv pentru care fondatorul Meta a putut fi observat recent, alături de familie, la unul dintre concertele cântăreței din turneul „Eras”, care a avut loc în Santa Clara, California.

Mark Zuckerberg a postat chiar pe contul său de Instagram câteva fotografii din timpul concertului: „Viața ca tată de fete”, a scris el în dreptul postării, semn că fiicele sale și-au dorit să ajungă la concertul cântăreței lor preferate, Taylor Swift.

În prima imagine îl putem observa pe CEO-ul Meta alături de soția lui, Chan, iar a doua fotografie le arată pe două dintre fiicele lor, care priveau mulțimea de pe balcon.

Vezi și: Cum s-a strecurat un fan înfocat al lui Taylor Swift la concertul artistei fără bilet 

Turneul cântăreței Taylor Swift este unul dintre cele mai scumpe din istorie, costând peste 100 de milioane de dolari. Recent, la spectacolele pe care artista le-a avut în Seattle, pe 22 și 23 iulie, s-a înregistrat o activitate seismică echivalentă cu un cutremur de magnitudine 2,3. Fenomenul a fost provocat de fanii artistei care dansau pe stadion. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @markzuckerberg 

Mai multe