Cum s-a strecurat un fan înfocat al lui Taylor Swift la concertul artistei fără bilet

Un fan înfocat al lui Taylor Swift (33 de ani) a participat la spectacolul artistei din turneul Eras pe care l-a susținut în Nashville fără să aibă bilet. Cum a reușit să facă acest lucru?

image

După o absență de cinci ani, cântăreața Taylor Swift, cunoscută pentru piesele „You Belong With Me‟, „Shake It Off‟, „Look What You Made Me Do‟ și „Bad Blood‟, și-a început turneul muzical Eras și a doborât recordul pentru cele mai multe bilete vândute de un artist într-o singură zi, respectiv 2.4 milioane. 

În timp ce mulți fani s-au organizat eficient și astfel au putut să achiziționeze din prima bilete la concertul artistei, Davis Perrigo, un rezident din Nashville și totodată un fan înfocat al lui Taylor Swift, nu a reușit acest lucru. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visul de a o vedea pe cântăreață în carne și oase și a apelat la o strategie specială, care l-a făcut celebru în mediul online și presă. 

Citește și: Cu ce sindrom s-a luptat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut”

Pentru că nu a reușit să-și cumpere bilet, Davis Perrigo, de profesie contabil, s-a angajat ca agent de securitate la spectacolul artistei din Nashville. Bărbatul a devenit viral în mediul online, după ce au fost distribuite pe rețelele de socializare mai multe filmulețe cu el în care cântă cu mândrie hiturile artistei, inclusiv „I Knew You Were Trouble‟ și „Love Story‟. 

Într-un interviu pentru „News Channel 5‟, Davis Perrigo a spus că este un mare „Swiftie‟, așa cum sunt cunoscuți fanii înfocați ai lui Taylor Swift și că a aplicat cu mari speranțe la acest post pentru a putea avea acces la concert:

„A fost înt-adevăr o binecuvântare că nu am primit bilete. Am fost la tot felul de evenimente sportive, acesta a fost cel mai tare pe care l-am văzut vreodată‟, a spus Davis Perrigo, adăugând că „fanii au fost incredibili‟. 

Vezi și: Taylor Swift iubește să facă chiftele, iar Blake Lively și-a botezat bucătăria. Ce alte vedete știu să gătească 

Din păcate, bărbatul nu a reușit să își filmeze artista preferată, deoarece colegii i-au interzis să folosească telefonul în timpul serviciului, însă s-a amuzat „teribil‟ de videoclipurile de pe internet în care apare:

„I-am arătat cuiva la serviciu și a fost cam așa: acest videoclip avea 10.000 de vizionări, iar peste noapte a ajuns la un milion. Am spus OMG, totul a scăpat de sub control!‟, a povestit bărbatul. „Soția mea glumește că eu cânt melodiile lui Taylor Swift cu prea multă pasiune pentru cineva care nu s-a despărțit niciodată‟, a continuat Davis Perrigo. 

Sursă foto: Shutterstock / sursă video: TikTok 



Recente

Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg
vacanta la all inclusive jpg
Donald Trump si Familia Regala  jpg
Echinocțiu de primăvară jpg