Cum s-a strecurat un fan înfocat al lui Taylor Swift la concertul artistei fără bilet

Un fan înfocat al lui Taylor Swift (33 de ani) a participat la spectacolul artistei din turneul Eras pe care l-a susținut în Nashville fără să aibă bilet. Cum a reușit să facă acest lucru?

image

După o absență de cinci ani, cântăreața Taylor Swift, cunoscută pentru piesele „You Belong With Me‟, „Shake It Off‟, „Look What You Made Me Do‟ și „Bad Blood‟, și-a început turneul muzical Eras și a doborât recordul pentru cele mai multe bilete vândute de un artist într-o singură zi, respectiv 2.4 milioane. 

În timp ce mulți fani s-au organizat eficient și astfel au putut să achiziționeze din prima bilete la concertul artistei, Davis Perrigo, un rezident din Nashville și totodată un fan înfocat al lui Taylor Swift, nu a reușit acest lucru. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visul de a o vedea pe cântăreață în carne și oase și a apelat la o strategie specială, care l-a făcut celebru în mediul online și presă. 

Citește și: Cu ce sindrom s-a luptat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut”

Pentru că nu a reușit să-și cumpere bilet, Davis Perrigo, de profesie contabil, s-a angajat ca agent de securitate la spectacolul artistei din Nashville. Bărbatul a devenit viral în mediul online, după ce au fost distribuite pe rețelele de socializare mai multe filmulețe cu el în care cântă cu mândrie hiturile artistei, inclusiv „I Knew You Were Trouble‟ și „Love Story‟. 

Într-un interviu pentru „News Channel 5‟, Davis Perrigo a spus că este un mare „Swiftie‟, așa cum sunt cunoscuți fanii înfocați ai lui Taylor Swift și că a aplicat cu mari speranțe la acest post pentru a putea avea acces la concert:

„A fost înt-adevăr o binecuvântare că nu am primit bilete. Am fost la tot felul de evenimente sportive, acesta a fost cel mai tare pe care l-am văzut vreodată‟, a spus Davis Perrigo, adăugând că „fanii au fost incredibili‟. 

Vezi și: Taylor Swift iubește să facă chiftele, iar Blake Lively și-a botezat bucătăria. Ce alte vedete știu să gătească 

Din păcate, bărbatul nu a reușit să își filmeze artista preferată, deoarece colegii i-au interzis să folosească telefonul în timpul serviciului, însă s-a amuzat „teribil‟ de videoclipurile de pe internet în care apare:

„I-am arătat cuiva la serviciu și a fost cam așa: acest videoclip avea 10.000 de vizionări, iar peste noapte a ajuns la un milion. Am spus OMG, totul a scăpat de sub control!‟, a povestit bărbatul. „Soția mea glumește că eu cânt melodiile lui Taylor Swift cu prea multă pasiune pentru cineva care nu s-a despărțit niciodată‟, a continuat Davis Perrigo. 

Sursă foto: Shutterstock / sursă video: TikTok Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg