Elon Musk și Mark Zuckerberg se luptă în cușcă. Pe cine ar vrea Andrew Tate să antreneze?

La aflarea veștii că Elon Musk și Mark Zuckerberg se vor lupta în „cușcă‟, fostul kickboxer profesionist, Andrew Tate, și-a exprimat dorința de a-l antrena pe unul dintre cei doi miliardari. 

image

Nimeni nu ar fi prezis în urmă cu o săptămână că Elon Musk (52 de ani) și Mark Zuckerberg (39 de ani), doi dintre cei mai bogați oameni ai lumii, se vor provoca să lupte într-o „cușcă‟, în cadrul unei confruntări de tip MMA. 

Totul a început când Elon Musk, directorul general al Twitter, a postat un mesaj în mediul online în care a precizat că este gata să îl confrunte pe rivalul său, Mark Zuckerberg, fondatorul Meta. La scurt timp, Zuckerberg a arătat că este încântat de idee și i-a răspuns provocării, alături de mesajul: „Spune-mi locația!‟. 

Citește și: Mark Zuckerberg, declarație surprinzătoare: „Am aflat că fiica mea crede că muncesc la librărie‟

Cei doi miliardari se află în dezacord de mulți ani, în special pe tema inteligenței artificiale, însă „rivalitatea‟ dintre ei a crescut și mai mult odată ce Mark Zuckerberg a anunțat recent că plănuiește să lanseze un rival pentru Twitter, o platformă numită „Threads‟.

Andrew Tate, dispus să se răzbune? 

În timp ce Mark Zuckerberg ia lecții de MMA, iar de-a lungul timpului a câștigat câteva turne de jiu-jitsu brazilian, despre Elon Musk se știe că practicat la nivel de amator karate, taekwondo, judo și jiu-jitsu brazilian. 

Citește și: Elon Musk și secretele pentru a fi în formă. Ce obiceiuri are miliardarul 

Până acum numai de bine despre calitățile sportive ale celor doi, însă Elon Musk poate să aibă șanse mai mari să câștige această confruntare, deoarece controversatul Andrew Tate este dispus să îl antreneze pe miliardar în semn de răzbunare față de compania Meta, pe care Mark Zuckerberg o conduce. 

Tate a scris pe contul său de Twitter: „Meta mi-a interzis accesul peste tot pentru că spun adevărul despre vaccinuri. Dar acum putem să restabilim onoarea cu o lovitură asupra liderului clanurilor inamice. Te vor antrena Elon Musk. Nu vei pierde!‟. 

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Elon Musk va avea șanse mai mari sau nu să câștige această confruntare pe care mulți o așteaptă… Tu cine crezi că va ieși învingător? 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg