Christina Applegate este în depresie: „Nu-mi place să trăiesc‟

5 iunie 2024   Viață de vedetă

Depresia este o tulburare mentală frecventă, care o afectează inclusiv pe Christina Applegate, actrița cunoscută cel mai mult pentru rolul lui Kelly, interpretat în serialul Familia Bundy: „Nu-mi place să trăiesc‟, a spus ea. 

Christina Applegate (52 de ani) a avut o carieră frumoasă, până când problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză de la viața publică. La doar 36 de ani, actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar la 49 de ani a aflat că are scleroză multiplă, o boală care i-a cauzat probleme locomotorii și creștere în greutate. De asemenea, acest diagnsotic i-a afectat și sistemul nervos central: „Trăiesc un iad‟, spunea în urmă cu ceva vreme. 

Citește și acest articol: O simplă salată a îmbolnăvit-o! Christina Applegate poartă scutece din cauza unui virus 

Nici starea ei psihică nu este bună, deoarece actrița a mărturisit că a suferit „o cădere severă‟: „Pur și simplu, nu pot să stau în picioare la duș. Nu există nicio modalitate să pot folosi dușul‟, a spus ea, care a recunoscut că trece printr-o „depresie adevărată‟: „Sunt într-o depresie în acest moment, ceea ce nu cred că am mai simțit asta de ani de zile. Ca o depresie reală, la naiba, care pe mine să cam sperie pentru că o simt fatală. Sunt prinsă în întuneric. Nu am mai simțit așa ceva probabil de 20 de ani de zile. Ca să fiu sinceră, nu-mi mai place să trăiesc. Nu ma mai bucur. Nu mă mai bucur de lucruri‟, a mărturisit Christina Applegate în podcastul ei „MeSsy‟, pe care îl moderează alături de Jamie-Lynn Sigler. 

Va lua măsuri?

Conștientă de importanța terapiei, Christina Applegate a promis în podcast că va lua legătura cu terapeutul ei pentru a-și trata depresia, însă îi este frică de propriile emoții. Actrița a mai făcut terapie și în trecut. 

Vezi și acest articol: Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor 

În luna ianuarie a acestui an, Christina Applegate a făcut eforturi de a fi prezentă pe scena Premiilor Emmy. Actrița s-a deplasat atunci cu un baston și a descris evenimentul drept „cea mai grea zi din viața ei‟. 

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe