Motivul secret pentru care primul episod din „Familia Bundy‟ a avut alţi actori

David Faustino și Christina Applegate, actorii cunoscuţi pentru rolurile Bud şi Kelly Bundy din „Familia Bundy‟ n-au fost aleşi de la început pentru a juca în serial. Puteau rata şansa de a avea succes cu unul dintre cele mai longevive sitomuri americane care le-a şi schimba viața.

image

Actriţa Christina Applegate a rămas o apariţie permanentă pe ecranele TV și cinematografice începând de la sfârșitul anilor `80. Pe când avea doar 15 ani  a fost distribuită în rolul adolescentei Kelly Bundy în sitcomul „Familia Bundy‟. Când serialul s-a încheiat după 11 sezoane, Applegate a continuat să joace în propriul ei sitcom, Jesse, care a debutat în 1998.

Pe de altă parte, actorul David Fustino a primit rolul Bud în serialul „Familia Bundy‟ la vârsta de 13 ani, şi vreme de aproape 10 ani nu s-a dezlipit de personajul care l-a lansat în showbiz-ul american.

Practic, amândoi au crescut pe platourile de filmare. În anul 1987, au participat cu emoţie la lansarea serialului care i-a făcut cunoscuţi şi în România, „Familia Bundy‟. I-au jucat pe mezinul familiei, Bud, şi sora lui Kelly timp de 259 de episoade, de-a lungul a 11 sezoane, dar era posibil să nu primească rolurile care i-au adus în atenţia publicului.

Au existat probleme de chimie între actorii aleşi iniţial

Într-un episod pilot nedifuzat al serialului „Familia Bundy‟, Bud era interpretat de Hunter Carson, iar Kelly de Tina Caspary. În cele din urmă, au fost înlocuiţi cu David Faustino și Christina Applegate care le-a preluat rolurile.

Citește și: Ţi-l mai aminteşti pe Bud din „Familia Bundy‟? Cum arată azi actorul David Faustino ajuns la 48 de ani?

Motivul pentru care Tina Caspary, în special, a fost schimbată cu Applegate a fost din cauza lipsei de chimie cu Ed O'Neill, actorul care îl juca pe tatăl Al Bundy. Publicaţia „Showbiz CheatSheet‟ confirmă că actriţa însăși a abordat producţia și a sugerat înlocuirea lor, ceea ce înseamnă că le-a dat o mână de ajutor lui Faustino și Applegate care au avut succes cu rolurile Bud şi Kelly.

După aceea, Tina Caspary a părut să renunțe la actorie în 1994, iar Hunter Carson a luat o pauză până în anul 2000. Actorul lucrează și în culise, ca scriitor și regizor.

Faustino și Applegate s-au înţeles bine instantaneu cu distribuția

David Faustino și Christina Applegate au lucrat constant încă de la succesul cu „Familia Bundy‟. Faustino a lucrat la voce după ultimul episod din serial, apoi a primit un rol în „Tânăr şi neliniştit”.

Vezi și: O actriță din „Tânăr și neliniștit” și-a făcut operație estetică în direct! Episodul a fost difuzat în 1984!

Pe de altă parte, Applegate a apărut într-o varietate de filme, inclusiv „Anchorman” și „Mame bune şi nebune” și seriale precum „Dead to Me” și „Samantho Who?”. Chiar s-a revăzut cu cu mama sa din  „Familia Bundy‟, Katey Sagal, pentru câteva episoade din „Dead to Me”. Privind înapoi la perioada în care au lucrat împreună, Sagal a confirmat: „Ne-am înțeles de minune, așa că a fost fantastic!”.

FOTO: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg