Motivul secret pentru care primul episod din „Familia Bundy‟ a avut alţi actori

David Faustino și Christina Applegate, actorii cunoscuţi pentru rolurile Bud şi Kelly Bundy din „Familia Bundy‟ n-au fost aleşi de la început pentru a juca în serial. Puteau rata şansa de a avea succes cu unul dintre cele mai longevive sitomuri americane care le-a şi schimba viața.

image

Actriţa Christina Applegate a rămas o apariţie permanentă pe ecranele TV și cinematografice începând de la sfârșitul anilor `80. Pe când avea doar 15 ani  a fost distribuită în rolul adolescentei Kelly Bundy în sitcomul „Familia Bundy‟. Când serialul s-a încheiat după 11 sezoane, Applegate a continuat să joace în propriul ei sitcom, Jesse, care a debutat în 1998.

Pe de altă parte, actorul David Fustino a primit rolul Bud în serialul „Familia Bundy‟ la vârsta de 13 ani, şi vreme de aproape 10 ani nu s-a dezlipit de personajul care l-a lansat în showbiz-ul american.

Practic, amândoi au crescut pe platourile de filmare. În anul 1987, au participat cu emoţie la lansarea serialului care i-a făcut cunoscuţi şi în România, „Familia Bundy‟. I-au jucat pe mezinul familiei, Bud, şi sora lui Kelly timp de 259 de episoade, de-a lungul a 11 sezoane, dar era posibil să nu primească rolurile care i-au adus în atenţia publicului.

Au existat probleme de chimie între actorii aleşi iniţial

Într-un episod pilot nedifuzat al serialului „Familia Bundy‟, Bud era interpretat de Hunter Carson, iar Kelly de Tina Caspary. În cele din urmă, au fost înlocuiţi cu David Faustino și Christina Applegate care le-a preluat rolurile.

Citește și: Ţi-l mai aminteşti pe Bud din „Familia Bundy‟? Cum arată azi actorul David Faustino ajuns la 48 de ani?

Motivul pentru care Tina Caspary, în special, a fost schimbată cu Applegate a fost din cauza lipsei de chimie cu Ed O'Neill, actorul care îl juca pe tatăl Al Bundy. Publicaţia „Showbiz CheatSheet‟ confirmă că actriţa însăși a abordat producţia și a sugerat înlocuirea lor, ceea ce înseamnă că le-a dat o mână de ajutor lui Faustino și Applegate care au avut succes cu rolurile Bud şi Kelly.

După aceea, Tina Caspary a părut să renunțe la actorie în 1994, iar Hunter Carson a luat o pauză până în anul 2000. Actorul lucrează și în culise, ca scriitor și regizor.

Faustino și Applegate s-au înţeles bine instantaneu cu distribuția

David Faustino și Christina Applegate au lucrat constant încă de la succesul cu „Familia Bundy‟. Faustino a lucrat la voce după ultimul episod din serial, apoi a primit un rol în „Tânăr şi neliniştit”.

Vezi și: O actriță din „Tânăr și neliniștit” și-a făcut operație estetică în direct! Episodul a fost difuzat în 1984!

Pe de altă parte, Applegate a apărut într-o varietate de filme, inclusiv „Anchorman” și „Mame bune şi nebune” și seriale precum „Dead to Me” și „Samantho Who?”. Chiar s-a revăzut cu cu mama sa din  „Familia Bundy‟, Katey Sagal, pentru câteva episoade din „Dead to Me”. Privind înapoi la perioada în care au lucrat împreună, Sagal a confirmat: „Ne-am înțeles de minune, așa că a fost fantastic!”.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg